Äntligen har jag frisören avklarad & Bloggminglet är imorgon!

image

Jag är supernöjd. Denna gången slingade vi även luggens utväxt då min gamla utväxt var så lång så det fanns inte mycket av det blonda kvar. Sen satte vi in en blå nyans så det blev lite blå/silver/grå nyans på håret. Och självklart en ny bottenfärg då jag är något ljusare i mig själv. Det bryter mycket snyggare med det ljusa då.

image

Det ljusa ändrar lite nyans beroende på ljus så svårt att ta bild så det syns bra.

Idag blir det jobb, träning, tvättning på schemat. Behöver få lite ordning här hemma. Känns som om man alltid behöver det för det dröjer inte länge förrän det ser ut som någon släppt en bomb ha ha.

Sen på imorgon torsdag ska jag till Bloggminglet som är i Malmö. Detta bloggmingel har fokus på mingel mellan bloggare och företag så det ska bli himla kul! Sen är det extra kul då det var längesen jag var på något event. Har bara haft fokus på familjen men nu ska jag även lägga lite tid på mig själv. Får inbjudan lite då och då och nu på sista tiden har det kommit en hel del så det gäller att prioritera. Förr gick jag typ på allt men nu måste jag prioritera familjen och eventen så att det inte blir för mycket resande.

Mycket därför jag avslutat mycket som jag hållit på med då det inneburit för mycket resande och så mycket vill jag inte vara ifrån min familj. Min familj är prioritet 1.

image

4 svar på “Äntligen har jag frisören avklarad & Bloggminglet är imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up