Så sliten idag och Elias är fortfarande sjuk.

Idag känns det verkligen som en måndag. Elias är fortfarande dålig och jag får knappt någon sömn. Känner mig så sliten. Kaffe intas i massor och jag hoppas så mycket att Elias är frisk snart! Jag kan inte minnas att han varit så förkyld asså.
Vi var ju och tog bort stygnen igår och Elias var så duktig men han ville ju verkligen inte men till slut lyckades vi. Nu ska vi hålla det tejpat så länge som möjligt eller längst 8 veckor för att han ska få så lite ärr som möjligt.
På plats så frågade jag om tips och råd från sköterskan och rådet var mycket vatten, inga mjölkprodukter. Att han kan äta tex isglass, blåbärssoppa, nyponsoppa, hallonkräm osv.
Men han vill inte äta så det blir mycket glass, te och vatten.
De säger att det inte är någon fara att han inte äter men det är verkligen inte kul att se honom så här. Han får hostattacker och hostar så pass att han kräker upp slem. De berättade att så små barn ofta sväljer allt snor och slem och sen kräker upp det.
Sen fick jag rådet att ge honom nässpray för det går ner mot halsen med och hjälper till så han lättare kan andas. Han hade dock ingen feber igår men kändes i perioder väldigt varm så det kan ju ha stigit något. Har läst att man behöver inte hålla på att ta tempen hela tiden. Man märker ju om det är så pass att han blir värre igen. Han är ju på väg åt rätt håll känns det som. Men vi får se idag när jag träffar honom då jag nu jobbar. Men redan imorse så hostade han massor så det är bara till att räkna med en dag till hemma.

image

3 svar på “Så sliten idag och Elias är fortfarande sjuk.

  1. Maria säger:

    Bakåt till minst 5 år. Inga ytterkläder i bilen och vänd inte en kombistol framåt. Det är ju farligt! Ja jag vet att man blir arg när man blir till sagt. Men jisses jag säger ju det av omtanke!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up