Ny vecka, feber och läkarbesök

Ja då var man tillbaka på jobbet. Elias är fortfarande sjuk eller han verkar rätt pigg nu men när vi vakna såg han slö ut men nu har han piggnat till. Idag ska vi ta bort hans stygn på läppen. Typiskt så när jag ringer precis när de öppnar så är där 17 personer i kö redan så jag väntar på samtalet för att få en tid.
Idag har Elias ingen feber men det känns fortfarande att han är sjuk så om magkänslan känner rätt så stiger väl febern igen på eftermiddagen. Samma igår. Febern var nere på morgonen och sen steg den igen till 39,7 grader. Dagen innan hade han 39 grader.
Trots att han sov i stort sätt hela dagen igår så sov han hela natten med och ville inte upp i morse men jag tror han mår bra av lite frisk luft. Han kunde iaf gå upp på benen idag.
Så idag ska jag bara till vårdcentralen och sen ska han få fortsätta vila.
Har hört mig för och de ska ha feber i mer än 4 dagar för att man ska åka in. Han dricker och kissar som han ska och han har faktiskt aptit trots att han är sjuk. Dock har han svårt att äta för han är så snorig och slämmig. Så han hostar gärna upp det han ätit. Men inga mjölkprodukter ska intas då det gör barnen ännu slämmigare och att det tydligen blir som klister.
Riktig rälig hosta så det gör ont i ens hjärta men han har faktiskt stunder då han inte hostar så det har blivit något bättre då han ett tag igår inte kunde sluta hosta.
M kom iaf hem igår med Alvedon supp och isglass. Jag gav glass och Elias fick Alvedon. Där satt han och skakade och verkligen vräkte i sig glass. Usch man vet ju själv hur piss man mår när man är så sjuk. Men Elias säger att det är bra med honom och att han inte har ont. Asså jag blir så imponerade av hans styrka och optimism! Han klagar aldrig och det enda han vill är att ha närhet och det är klart han får. Igårkväll när jag la honom i sängen bredvid mig så kramade han mig så hårt så hårt att jag knappt fick luft. Mitt fina hjärta. Mamma älskar dig så mycket! Glöm aldrig det!

image

2 svar på “Ny vecka, feber och läkarbesök

 1. znogge säger:

  Stackars Elias men så länge han själv tycker att han mår bra så. Barn får lätt hög feber så man får underlätta så gott det går. Isglass brukar vara ett säkert kort!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är ju så. Glass fick han massor och det är så skönt att han är bra igen men man blir ju ändå orolig när han inte behåller något på 4 dagar och knappt äter men drack gjorde han så det lindrade ju ens oro lite.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up