– Jag vill inte blanda mig i politik, jag vill hjälpa! –

Det finns så mycket fel och det finns så mycket diskussioner. Just nu vill jag inte diskutera och jag skriver inte om politik i min blogg. Jag kan inte stoppa krigen. Men jag vet att jag kan göra nått! Jag kan hjälpa någon/några! Jag har bestämt mig för att något måste jag göra. Samt att jag ska lära mina barn att man ska hjälpa andra som har det sämre för det är sanningen. Många har det värre!

image

Slottsstadens Livs sponsrade med blöjor, bindor, tvålar, våtservetter och samlade ihop pengar som vi köpte 50 filtar för och vi fortsätter att samla in!

image

3 svar på “– Jag vill inte blanda mig i politik, jag vill hjälpa! –

 1. kaffehörnan säger:

  Ja politiken är ju rena hönsgården 🙂 röstar man si röstar man så. Röstar man på blått är man si röstar man på annat parti är man knäpp. Ärligt tycker jag ta en person av alla partier och gör de till en elitregering. Ingen ledsen och alla glada.
  De ska ju vara bäst för Sverige tycker jag.

  Svara
 2. Diana (La Madre) säger:

  Jag tycker om det du gör och står för, jag är heller inte inblandad politiskt men att hjälpa till har inte med politik att göra, utan att bry sig om medmänniskor. Men en sak jag undrar är vart har du vänt dig till för organisation, jag blir fasen galen på alla som finns därute och tillslut blir det ingen alls. ??

  Ha en bra dag finaste!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jag har vänt mig till andra volontärer och du kan hitta olika grupper på Facebook. “Vi gör vad vi kan” finns ju i Stockholm med. Du kan ju fråga i gruppen om någon organisation där du bor. Det är ofta privata volontärer som engagerar sig så man får leta lite själv. Jag är medlem i “Vi gör vad vi kan Malmö/Lund” och där tipsas också om olika som hjälper. Så jag har inte vänt mig till en organisation då det ofta bara är frivilliga som bara vill hjälpa. Men i sin tur så tex om en om vi nu ska kalla det för “organisation” ska skicka vidare till utlandet så gäller det att de har kontakt med en riktig Hjälporganisation på plats. Det finns också information om det i de olika grupperna på Facebook men man måste liksom lösa igenom gruppen för att hitta. 🙂
   Kram ❤

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.