Idag blir det ingen träning pga tjuvabesök

Jag har gått och peppat mig hela dagen att jag ska träna och har varit så sugen men det hände något sjukt hos oss. 

En tjej skulle få sina naglar byggda vid kl 11:00 och efter det tänkte vi inte på något speciellt jag och sambon. Men sambon letade och letade efter sin mobil/iphone och hittade den inte. Jag frågade han en massa men jag vet att han kollat sin mobil vid frukost för han kolla en grej till mig sen hade han slängt den på soffan och gått och lagt sig. Vi tänkte så det knakade och letade som galningar men när i la till ett plus ett så gick misstankarna mer och mer till denna tjejen.

Sambon ringde och spärrade mobilen och ringde försäkringbolaget. Nu var kl 14:00. Själv försökte jag nå den här tjejen. Men sambon var sen helt säker på att det var hon och i efterhand förstod man många signaler. Man är så jäkla dum och naiv ibland. Nu har man lärt sig att inte lita på alla.

Jag försökte ringa till tjejen och se om hon råkat få med sig den men inget svar. Till slut svarade hon (efter sådär 20 försök) och hon hävdade att hon inte tagit mobilen. Sambon kände sig helt säker och sa då kan du förklara det för polisen och sen la dem på. Innan han la på sa sambon också att hon kunde kolla för säkerhets skull i sin väska om den åkt med av misstag och sa även till henne att han vet att det är hon!

Vi åkte på några ärende och när vi kom hem så låg där ett paket i brevlådan fastklämt. Ett vitt paket. Jag sa till sambon, tänk om det är mobilen och vet ni vad? Tjuven hade lämnat tillbaka mobilen! =O Klockan var nu 16:30.

Smutsig stil eller hur? Någon som man tar in i sitt hem och snor från en. Om hon blev rädd eller hade samvete får vi nog aldrig reda på men skönt att ha den tillbaka.

Så mycket har hänt idag men det blir träning imorgon istället! 🙂 Och en varning till alla om ni är som mig. Allt är inte så vitt och rent och oskyldigt som det ser ut!

0 svar på “Idag blir det ingen träning pga tjuvabesök

 1. Helena säger:

  Men SHIT vad SJUKT! OCh så oerhört fräckt att hon snodde mobilen sådär när ni var hemma!Hoppas hennes naglar gick sönder i brevinkastet 🙂 (fast du bygger dem säkert så bra att de håller, men jag hoppas hon gjorde nåt så de gick sönder hihi)

  Svara
 2. Ingiz säger:

  Men fy vad otäckt! Vilken oerhört fräck tjej – hur fanken har man bara mage att sno någons grejer när man är hemma hos dem och de också är hemma.Skönt att mobilen kom till rätta men shit! Hon blev nog jävlans skraj! Hehehe

  Svara
 3. weronica säger:

  Folk är fan inte kloka!! Helt otroligt.. Jag förstår inte hur man ens kan tänka tanken!! Sjukt är det

  Svara
 4. Fiffi säger:

  Seriöst!!! Henne lär du nog inte göra naglar på nåt mer nu då då ;O)Nej men allvarligt, är bruden helt dum i hela huvudet lr??!!! Man blir så matt alltså!

  Svara
 5. Maria säger:

  Skönt att ni fick tillbaka telefonen! Man ska inte lita på folk!

  Svara
 6. Aggi - mamma till Emil säger:

  Men oj… vilken idiot!! Haha, tänk vad nervös hon måste varit när hon lämnade tillbaka den, ifall hon skulle träffa på er.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up