Barnledig!

Oj bara sådär! =O Sambon skulle till sina föräldrar för deras bror skulle komma på besök så alla kunde umgås. Jag har en massa tvätt så jag stannar hemma. Sysslolös? Nej det är jag inte. Plocka undan lite och tvätten då. 🙂 Packade ner gröt och lite fruktpuré som dem kan ge Isak mellan kl 17:00 och 17:30. Dem tog med sig barnstol och allt så det kommer gå bra. 
Sen får han vara hemma 19:30. Hör du nu det Isak? Ha ha. 😉

Första gången Isak kommer vara ifrån mig så länge då han kan äta där borta och det är första gången utan mig med. =D

0 svar på “Barnledig!

 1. Camilla säger:

  Åh va kul med lite egen tid. Tycker att man blivit så effektiv så man nästan rullar tummarna efter ett par timmar. Man hinner liksom så mycket så så lite tid 🙂

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Camilla: du har så himla rätt. För mycekt ledig tid nu ju. =O haha… helt galet!

  Svara
 3. Andrea säger:

  Jag vet att många barn kräker mycket, men han kräker lika mycket nu som när han var en månad. BVC-sköterskan sa att det brukar bli mindre vid denna åldern och sen sluta typ vid ett år. De säger också till mig att det nog inte är nån fara eftersom han inte har ont och att han går upp i vikt. Men äter han 09 så kräker han fram till nästa mål och så håller det på. Man vågar liksom inte röra honom för att han kommer kräka. Behöver nästan en egen väska bara till ombyten till oss båda :)Skönt att vara barnledig, även om jag kan tänka mig att abstinensen kickar in rätt så fort 🙂

  Svara
 4. Andrea säger:

  Har ni förresten satt Isak i kö till dagis än? Jag vet inte vilken ålder som känns bäst; 1 eller 1,5 år :/ Vet heller inte vilket dagis som är att föredra. Måste det vara i området där man bor eller?

  Svara
 5. Aggi - mamma till Emil säger:

  Åh, jovisst var det smörgåsbutiken!!! Men vad roligt. Verkligen supermysigt & fantastiskt gott!

  Svara
 6. Fiffi säger:

  Men din lilla kille börjar ju att bli så stor han med, verkligen!! :O) Det var inte länge sen de små låg i magen känns det som, vad tiden går!!! Tycker du är duktig med träningen, jag promenerar en massa varje dag då det är ok väder, dvs inte regnar och gör det det så ställer jag mig på crossen. Dock så skulle jag vilja komma igång med styrketräningen oxå, plankan mm. Jag har gått ner 4.5kg och bra många cm på röven haha, har tänkt att lägga upp bilder men det har lixom inte funnits tid eller ork för den delen heller. Jag vill ner till 69kg så några kilon till är det ju.Kram!!

  Svara
 7. Fiffi säger:

  Sv: Jag har faktiskt bara gjort plankan 1 gång, det var meningen att komma igång varje dag med just det + situps men så har det tyvärr inte blivit. Jag har nog rätt bra muskelminne, midjan har nog inte varit mitt största problem utan asset och höfterna ;O)Jag har bara bantat ner mig lite + gått en j-a massa, jag går nog iaf 5 mil i veckan! Och putta barnvagnen blir ju lite mer motstånd, ja du vet.. Jag tycker du är superduktig iaf och man ser ju tydliga resultat på dig med.Stor kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.