Dålig tjuv!

Ja åter till det jag skrev igår. Vi fick ett mejl som det stod att hon skulle lämna tillbaka mobilen och det lät som någon annan skrev. =S Dem skrev att tjejen råkat få mig sig den med sina vantar när hon satt där. Yeah right. Sambon ringde och låste upp mobilen men den funka ändå inte och det visade sig att miffot stoppat sitt eget kort i mobilen så därför funka den ju inte.

Nu ska hon skicka pengar till oss så vi kan köpa nytt kort! Blir så jäkla förbannad att man kan se en helt annan sida hos mig. Det är så smutsigt och äckligt gjort och det känns så sjukt. Som om vi var med i en film. Hon vill ge pengar på måndag. Det kan hon glömma! Ska detta lösas ska vi ha pengarna idag. 

Nä ni ska jag inte tänka på detta för en stund. Vi ska snart iväg till babysim och sambon är och springer sin morgon runda. Själv försöker jag samla energin för träning i eftermiddag men först blir det en runda till stan. Är ju redan 10 grader ute och det verkar blir ett strålande väder! Måste hitta en vårmössa till Isak. Den tigermössa han fick i present sitter tyvärr jätte konstigt på han. Snörena är för långa fram och sitter som om den vore för liten fast den är lite för stor. Skumt.

Ha en strålande dag och en fortsatt underbar helg!

Och på tal om något helt annat så kommer här en bild på mig och min saknade mamma. Vet inte hur många månader jag var på bilden men jag var en tjockis iaf. =D


Tyvärr har jag inga bilder då jag var riktigt liten då dem är hos min mormor som jag inte snackar med. För de första månaderna så bodde mamma hemma hos sin mamma. På bilden är mamma bara 19 år. Helt otroligt! =D

0 svar på “Dålig tjuv!

  1. weronica säger:

    så ung men ändå så lik som jag kommer ihåg henne. Ser ut som om hon inte åldredes alls tills vi gick i högstadiet

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up