Höst i Parken – Skånes Djurpark!

skanas-djurpark-02 skanas-djurpark-03 skanas-djurpark-04 skanas-djurpark-05 skanas-djurpark-06 skanas-djurpark-07 skanas-djurpark-08 skanas-djurpark-09 skanas-djurpark-10 skanas-djurpark-11 skanas-djurpark-12 skanas-djurpark-13 skanas-djurpark-14 skanas-djurpark-15 skanas-djurpark-16 skanas-djurpark-17 skanas-djurpark-18 skanas-djurpark-19 skanas-djurpark-20 skanas-djurpark-21 skanas-djurpark-22 skanas-djurpark-23 skanas-djurpark-24 skanas-djurpark-25 skanas-djurpark-26 skanas-djurpark-27 skanas-djurpark-28 skanas-djurpark-29 skanas-djurpark-30 skanas-djurpark-31 skanas-djurpark-01

Och så var även måndagen slut! I helgen var vi nämligen på Höst i Parken på Skånes Djurpark och jag blev helt positivt överraskad. Det var helt fantastiskt och det här med Fåret Shaun Land är ju helt outstanding! Asså så himla bra. Vilken utveckling Skånes Djurpark gjort och nu drömmer jag verkligen om att även få uppleva Jul i Parken.

Barnen var helt lyriska. Jag har inte sett de röra sig så fort eller att gå så långt och det var ingen som klagade på ont i benen utan de sprang uppför backar och de tyckte det var så kul! Jag måste säga att jag aldrig upplevt det jag i helgen upplevde med barnen! De gnällde inte en enda gång. De bråkade inte en enda gång. Varken med oss eller med varandra. Jag är mållös. Rundan som man går är helt perfekt och alltid något att se. Nu på hösten var det så bra för många djur var framme och man får ju se ännu mer när personalen matar djuren. Asså wow och det jag älskar är att djuren verkligen verkar ha det bra så man behöver inte gå och må dåligt över det.

Bara jag tänker tillbaka på vår dag så känner jag att det är nära till tårar. Ja jag tror bilderna säger sitt och annars får ni helt enkelt själv åka dit och uppleva det! Tack Skånes djurpark för en fantastisk upplevelse!

3 svar på “Höst i Parken – Skånes Djurpark!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.