Då var denna helgen slut! Jag hade skrivit på Instagram att bilder från Skånes djurpark skulle komma idag i bloggen men det har varit en intensiv dag som dessutom fyllt med förkylning och trötthet för både mig och M. Men med lite trevligt besök här hemma så fylldes jag med mer energi. Så bilder får vänta.


Ibland går helgen bara för fort. Jag hann iaf med att fixa lite i barnens rum. De har ju förmåga att vara och busa i vardagsrummet och ibland blir det bara för mycket. Eller till och med ofta ha ha. Så om jag får till rummet tillräckligt bra så kanske de föredrar lekrummet. Det är planen iaf.


Älskar verkligen tavlan som både den och de 2 krukorna är från Bloomingville. Budskapet är så bra! Finns många bra budskap men att vara stark är ett viktigt verktyg. Speciellt när tiderna blir tuffare och barnen blir äldre.

Hur som så är det en väldigt fin tavla med. Tanken är att få upp tavlan på en tavelhylla tillsammans med ledlampan som ser ut som en pil. Den är från FORMliving och lyser upp rummet så härligt. Älskar ledlampor och ljus. Det underbara med ledlampor är att det inte är någon brandrisk och det känns tryggast här hemma och det tar inte mycket energi.

1 svar på “– Be strong –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.