Botad efter bara en behandling!!!

Tjena alla fina läsare! Idag är jag i Ystad och jobbar. Verkligen en fin stad. Lunchen är intagen och nu blir det kaffe och Saffransbulle. Saknar familjen så mycket. Det är något speciellt med helger trots att man jobbar så känner man skillnad.


Igår var jag och fixade mina ögonbryn. Minns inte hur lång tid sen sist men måste vara mer än en månad. Asså vilken skillnad när man färger, vaxar och plockar!

Det är på Kräm Hudvårdsstudio som jag går och fåt de fixade och jag är lika nöjd varje gång. Studion ägs av 2 helt underbara tjejer som kan allt om hudvård och där kan du också göra flera behandlingar som verkligen ger resultat!

En annan wow-effekt som gjort min dag måste jag berätta nu! Det är knappt så jag tror det själv. Länge har jag gått med värk i ryggen efter att ha burit fel och ja fel hållning och bära barn och ja mestadels felaktiga lyft. Så jag hörde av mig till Noi Thai Thaimassage i Malmö som jag vet har botat många krämpor och sa att snälla jag har så ont och behöver en tid nu fort för det tårar sig bakom ögonen, det gör ont hela tiden samt när jag lyfter är det som en kniv långt ner på ryggraden under svanken. Lite på höger sida. Jag fick en tid igår och vet att man får gång några ggr om man gått med smärtan länge. Och jag fick höra att jag var spänd i hela ryggen och behöver gå om en vecka igen. Men döm om min förvåning när jag idag inte alls har ont på det där stället!!! Jag har bara träningsvärk i ryggen som om jag haft ett skönt träningspass igår men oj vad det gjorde gott för både hållning och att vara smärtfri.

Jag ska nu gå regelbundet för att hålla mig frisk och jag hade ingen aning om att massage kunde göra så bra! Det känns ju en del när man får medicinsk thaimassage men det är så skönt-ont liksom!

Tack för att ni botade min värk!!

1 svar på “Botad efter bara en behandling!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.