Efter trasig bil, trasig diskmaskin och det här…

…så kom jag faktiskt nästan helt i ordning. Ja ni kan läsa i förra inlägget vad som hände. Men till sist kom jag hem. M och hans kompis åkte iväg och jag fick den frivilliga uppgiften att börja lägga golvet på balkongen. På kvällen tog jag bara det som gick utan att behöva såga. Resten gjorde jag dagen därpå. Med svetten i pannan sågade jag…

golv 01

…och klar tills gästerna skulle komma blev jag. Men där är något litet kvar att göra men behöver en sticksåg för jag varker orkar såga för hand mer eller så går det jag ska göra inte att göra snyggt för hand.

Och vad det gäller bilen så funkar den helt plötsligt igen. Men jag känner att den är helt opålitlig nu och vågar liksom inte köra långt med den. Fast den rädslan försvinner kanske när den funkat ett tag. 🙂

Och resultatet…

golv 02

0 svar på “Efter trasig bil, trasig diskmaskin och det här…

 1. Vero säger:

  Åh vilken stor och härlig balkong ni har. Min är en liten skutt bara. Önskar mig en stor altan allra helst, eller en liten trädgård vore också nice. Jättesnyggt blev det.

  Svara
 2. cecce säger:

  Så duktig du varit och så fint det blev!! Exakt ett sådagnt golv har jag på min balkong men det börjar bli ganska slitet och dags att byta ut. Men det får bli en annan sommar!

  Kom på att jag inte mailat bilden du frågade efter…är du fortfarande intresserad, hör av dig:))

  Kram Cecce

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Äh strunt i bilden! 😉

   Ja det blir så fint och hemtrevligt med golvet! Hur går det för dig med allt nu? Lugnat sig?

   Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.