Hemmafru – that’s me!

image

Idag har jag varit en fantastisk hemmafru! Jag har:
♥ Tvättat, torkat, vikt och hängt in all tvätt. Gjort 2 satser med pannkakor. Ha ha ja inte så bra alternativ när man har annat att göra. Jag har packat goodiebags till lördagens me&i träff. Diskat men det gör man ju varje dag så där är jag redan fantastiskt. Idag var det dock jättemycket tvätt.

Sen har jag fått hjärnsläpp vad jag mer gjort för minns inte riktigt. Vet bara att det blev lite mycket på en gång när jag stod och stekte pannkakor samtidigt som jag skulle duka, göra saft, vika och lägga in tvätt och samtidigt ha koll på barnen. Som tur var min fantastiska syster Louise här så jag fick undan mycket.

Jag vill gärna hinna dammsuga med men det får nog bli imorgon. Då är Isak inte på dagis så jag får planera in mer på fredag då han är på dagis men något borde jag hinna imorgon.

Puss och kram! ♡

0 svar på “Hemmafru – that’s me!

 1. Virriga Vero säger:

  Skulle vilja vara hemmafru i några dagar. typ en vecka, eller två, eller kanske månader. Ja, det skulle passa mig perfekt just nu. Så mycket jag skulle vilja göra, men antar jag skulle komma på en massa annat mycket roligare om jag väl var ledig, eller ligga på sofflocket, så detär nog lika bra att jag inte är hemmafru och gör det jaghinner på kvällarna istället.

  Ha en fin kväll!

  Svara
 2. Znogge säger:

  Bra jobbat! Själv fastnade jag mest med jobbrelaterade uppgifter. Men vissa saker måste göras…

  Svara
 3. Vivi säger:

  Jösses, det där är att vara effektiv, se bara till att vila lite mellan varven också 😉 och ha en supermysig träff i helgen !!
  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag önskar bara jag var lika effektiv oftare och då kanske jag inte hade behövt vara så effektiv andra ggr. 😉
   Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up