Yoga premiär

Jag har testat en massa olika träningsformer men Yoga är något jag ännu inte hade provat. Jag har funderat på att testa det någon gång men har liksom inte hittat tillfälle till det så jag bestämde mig igår för att leta på Youtube och hittade en 30 dagars utmaning och jag började igår. Jag känner mig så stel i kroppen och jag har ont i ryggen. Därför tänker jag att Yoga blir en bra stretch av musklerna samt bra träning till de inre magmusklerna.

Det var riktigt najs och lagom jobbigt nu i början. Snacka om mjölksyra som man får men det kändes himla bra och som att man stärkte kroppens inre och redan idag känns min kropp lite starkare. Jag började också köra lite magträning via appen MammaMage för att stärka de inre magmusklerna. Jag har märkt på gymmet att jag får ont i ryggen av vissa övningar och det har jag insett att det innebär dålig bålstyrka. Så nu är det lite back to basic för mig. Men såklart i kombination med styrketräning.

Mitt upplägg nu är nämligen att träna styrketräning 3 ggr i veckan där jag dela upp kroppens muskler på de 3 dagarna. Passen avslutas alltid med 15 min intervallträning. Sen kör jag denna 30 dagars utmaning i Yoga som jag ska försöka göra dagligen i samband med lite övningar från MammaMage.

10 svar på “Yoga premiär

 1. Jeanette säger:

  Jag börja med Yoga hemma i tisdags och är så glad att jag ville ge denna träningsform en chans till slut. Haft ömma muskler nu och märkt av hur mycket jag behöver detta. Ska också ge mig på denna 30 dagars yoga utmaning som Yoga with Adriene har på Youtube, gillar verkligen hennes videos 🙂 Oavsett om jag inte kör styrka varje dag, så kommer jag komplettera med stretch eller balans yoga. Vill få in det i min vardag för att kunna må bättre 🙂

  Svara
  1. Sojka säger:

   Men Gud vad roligt! Det är ju just hennes 30 dagars utmaning jag kör! Asså hon är helt underbar. Tror jag älskar henne Hahaha.
   Ja jag är så himla glad att jag hittat Yogan äntligen! Vad kul att du också äntligen hittat Yogan och det är bra mycket mer träning än vad man kan tro. Jag blev till och med svettig idag haha.

   Svara
   1. Jeanette säger:

    Jag ska nu ikväll köra dag 2 och fick se att videon är dryga 50 minuter. Jag körde 50 min Pilates i förmiddags, få hoppas jag orkar mig igenom hela ikväll nu då 🙂
    Försökt hitta nån svensk yoga video,men tycker de på engelska är mycket bättre.

    Svara
    1. Sojka säger:

     Jaha var den 50 min? Wow jag kollade inte ens tiden. Kändes mycket snabbare ?

     Svara
 2. Ann säger:

  Jag tipsar om att du som student får gratis medlemskap i ett år på Yogobe.se. Jag är så tacksam för att de gör det. Det känns när man har tonåringar som kostar och vi inte har 2 inkomster. ?
  Det är absolut värt det trots allt.

  Svara
  1. Sojka säger:

   Wow tack! Jag har blivit tipsad förr om att få testa gratis då det var nytt men tyvärr var jag inte intresserad då.
   Och jag är ju student så detta passar ju så bra. Jag är verkligen enormt tacksam över ditt tips så jag kan fortsätta med min Yoga även efter 30 dagars utmaningen. Ja det är inte lätt alltid att få ekonomin att gå ihopa. Har ju själv 2 bar och är student så lever med csn och på mannen ?

   Svara
   1. Ann säger:

    Hej.
    Men då måste du prova. ? Finns ju allt från 5-minuters pass till långa pass.

    Svara
    1. Sojka säger:

     Åh tack snälla! Det ska jag göra. Och jättebra att det finns lite kortare med tanken på att man är nybörjare ?

     Svara
  1. Sojka säger:

   Sök Yoga på Youtube så kommer det upp dag 1. Har för mig att hon heter Adriene. Jättebra nybörjargrej och gratis. Jag har kört 2 dagar och det var riktigt bra. Ska se om jag orkar idag för körde värsta gympapasset idag men skönt att komma igång lite hemma då man är ny på det. Så kan man ju se om det är något för en. Himla skönt att bli lite mer rörlig. Dock är det lite kaos när jag gör det här hemma men barnen får vara med om de vill men det är bättre än att det inte alls blir av Hahah

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up