Vart köper du dina träningskläder?

dcore 03
Här är ett par av mina favoriter från Dcore. Riktigt sköna och härliga färger. Byxorna sitter bra och jag gillar verkligen deras linne som känns så luftiga.
Fast nu behöver jag utöka min träningsgarderob och skulle bli jätteglad om ni ville tipsa om olika träningskläder. Tänkte att jag kunde lägga upp ett nytt inlägg med länkar till er blogg om ni har och till sida och träningsplagg som ni tipsar om så lämna gärna en direktlänk. Det är ju verkligen en djungel när det gäller träningskläder och långt ifrån alla håller måttet! Dcore håller absolut måttet!

Igår blev det vilodag för mig och jag ser verkligen fram emot dagens träning som blir ben och axlar. Älskar tanken av att vara held fylld av energi för ett riktigt bra pass idag!

Men kära M jobbar fortfarande och kommer hem om några timmar.

Hoppas alla får en grym start på helgen. Det verkar hända en del kul i helgen och M är ledig och ja jag ser helt klart fram emot denna helgen väldigt mycket! För när jag väl börjar jobba så kommer jag också jobba helger så vi kommer knappt ses på helgerna. Men vad gör man liksom.

Träningskläderna jag har på mig i inlägget har jag fått från Dcore.

8 svar på “Vart köper du dina träningskläder?

    1. ♥ Sojka ♥ säger:

      Åh tack för massa tips! 🙂 Att XXL hade träningskläder har jag inte ens tänkt på! Och den rabatten ska jag absolut kolla in! Jätte tack för tipset! 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up