Vårsol, positiva möten och mer träning på L9fitness!

Får ju börja detta inlägg med att välkomna våren! För så härligt väder som det varit idag gör att man går med ett stort leende hela dagen.

image

Idag hade jag möte och käkade lunch med 2 inspirerande människor. Det finns väl inte mycket häftigare möten än man kan inspireras och som ger av sig själv och inte är några energislukare utan tvärtom ger energi? Och vad som ger ännu mer energi är ju dagens vårsol. Asså ja jag tappar ju talförmågan hur bra jag mår. Då min PT Magdalena Martini var en av de jag lunchade med var tvungen att hoppa in och ta ett jobbpass så frågade hon mig om jag ville följa med. Och why not liksom när man får tillfälle att träna mer liksom ha ha. Cirkelträning var det hon körde och det var tuffare än vad jag trodde. Man kan ju liksom göra det jobbigare för sig samt att uthållighet är väl inte direkt det jag fokuserat på men mer ska det bli!
L9fitness Anderslöv var stället.

image

image

image

Den andra lunchande gästen var Luis. Grundaren av L9fitness. Vilken inspirerande person. Nu är man full av tankar och idéer. Kul!

Själv valde jag räksallad och det var inte vilken räksallad som helst. Riktigt god var den!

image

Och detta hittar man på Anderslövs gästgivaregård. Mums!

Vägen hem med Magdalena så snackade vi om allt mellan himmel och jord. Verkligen så att man inte ville att tiden skulle ta slut.

image

Sen var det snabbt hem till familjen och möta mina 2 huliganer. Ja de har verkligen nått 3 årstrotsen och 6 årstrotsen lagom samtidigt. Vad bra planerat av oss föräldrar att ha barn så hihi. Får väl njuta så länge det varar ha ha.
Men det fanns inte mycket mer att göra än att bara vara ute och leka när det är sånt väder!

image

image

Hade man varit säker så hade man ju valt att ha Elias 3 årskalas ute. Men som vädret brukar vara här i Sverige. Osäkert! Så är det ju ingen snack om saken. Det blir inne med andra ord.

Sen blev det pusskalas inne och jag avslutar dagen med härlig tvättning för sånt måste ju också göras. Ah livet är underbart inte sant? Ha ha.

Och ja det blev “bara” Magdas träning idag. Jag tyckte det räckte. Man var ju rätt mör sen då vi körde ben men det är också det jag vill köra mest så det kom som en glad överraskning.

Imorgon är det upp kl 6 som vanligt och köra mina 40 min Cardio. Och så blir det någon form av överkroppsträning imorgon kväll men jag har liksom inte någon plan på det. Lite så oplanerad är jag visst men allt löser sig. Det är alltid extra spännande när man inte vet vad som komma skall haha.

Natti Natti! Iaf för mig så snart tvätten är torkad!! Då blir det bums i säng! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up