– Vad tycker du om måndag? –

Många tycker ju måndagar är en lite seg dag men jag tänker själv på allt positivt man ska göra i veckan. Ny träningsvecka, effektiv arbetsvecka, nya tag vad det än kan vara. Jag har ju glädjen att älska mitt jobb. Jag tror ju många inte helt trivs med sina jobb och att de ser det som något negativt att inte vara mer ledig. Men det kan vara också att det är ganska intensivt för mig på helger för jag har barnen hemma och jag jobbar. På helgen vill man också hinna mycket hemma så när det blir måndag kan jag liksom andas ut lite.

Idag har jag lite ont i vänster sida av ryggraden. Jag skadade ju senast mig på höger sida men detta nu är inte så allvarligt men det är irriterande. Men så är det ju fortfarande så att min kropp inte riktigt vant sig vid träningen. Jag längtar verkligen tills jag kan känna att hela kroppen är hel och smärtfri. Ja förutom naturlig träningsvärk!

M var på rönken igår och det visade sig inget. Dock har han nog fått någon slags sträckning i muskeln i rygg/nacke och det vet vi alla hur inte kul det är. Har har ont nu på flera ställe. Nu börjar det liksom kännas. Samt att han kräkts en del så han måste nog ha fått någon hjärnskakning. Den där krockkudden är tydligen rätt hård. Jag har dock aldrig testat den om man säger så. När man ser sin älskling så, så vill man bara kunna ta bort det så att han blir bra.

Men vi är tacksamma att det inte var värre. Man får tänka så.

Imorgon är det iaf träning med PT igen. Tror bmvi ska köra mage. Och fy jag har kört ett PT pass tidigare med bara mage och det är så sjukt tufft. Men jag försöker inte fokusera på det utan hur snygga muskler jag ska få på insidan under allt fläsk haha synd att de inte kommer synas vara ha ha ha…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up