Träningsvärk eller fel teknik?

Jag börjar inse mer och mer att rygg och nackvärken kanske är vanlig och hederlig träningsvärk. Jag har haft såna smärtor i nacke och rygg och jag har tänkt att jag gjort någon övning fel. Vet att det är lätt att börja slarva. Men tycker ändå jag skött mig bra men jag ska tänka extra mycket på hur jag gör och kanske om ifall det även är att jag tappar tekniken.

image

Men min slutsats idag är att det bara är träningsvärk. Ha ha tänk att det kanske bara är det och så har jag gått och oroat mig och undrat om när jag ska bli bra igen. Men jag måste iaf skärpa mig när det gäller att stretcha så jag inte känner mig så stel.

image

Men hur som så var ju tanken att jag skulle vila från träning idag men jag känner att jag har spring i benen men för att vara på det säkra sidan med nacke och skuldror så ska jag bara köra övningar som tar på benen så inga marklyft eller knäböj idag.

Igårkväll körde jag biceps och triceps för att vila ryggen. Egentligen hade jag kunnat köra rygg ikväll men jag är ändå lite orolig att det inte bara är träningsvärk ha ha. Jag vet att träningsvärk kan man träna med men eftersom jag inte är helt säker så får jag spara mig lite.

Nu är det dags för lite aktivitet med barnen. Ha en skön söndag! Kärlek!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up