Snökaos ute igen…

…tråkigt nog så det var grymt jobbigt att ta sig fram i stan idag. Men fram kom vi och fika blev det. =D Blev kladdkaka! =P Så min socker dag är idag och det blir inget mer av det resten av veckan. På vägen hem hämtade jag upp syster L och bror M för att komma till oss en stund. Blev köttfärssås som vanligt. Ja ha ha det blir alltid det när dem kommer men det är gott!

Just det innan jag stack i väg till stan så gjorde jag några övningar med hantlarna. Blev lite lår, rumpa, axlar, biceps, triceps och rygg. =D Jag gjorde knäböj för rumpan och snacka om att jag inte kunde göra många knäböj eller utfall. Aj fick träningsverk direkt efter. Snacka om att jag får träningsvärk imorgon! =D Men nu är jag igång iaf.

Idag valde jag också ut ett par favvo jeans att fotas i och sen om ca 3 månader ska jag fotas i dem igen. Spännande utmaning. Man bli verkligen mer peppad!

Byxorna går ej att knäppa. Fast ordentlig “före” bild lägger jag upp först när jag har lyckats med efterbilden. Men har iaf redan skickat en ordentlig bild, där man ser min stackars mage, till Olgas blogg där utmaningen ligger. =/ Skickat! Så nu måste man klara utmaningen!! Heja heja mig!
Nä nu ska jag spendera lite tid med mina syskon igen innan dem går. 🙂

0 svar på “Snökaos ute igen…

  1. Carita säger:

    ohhh vad spännade, jag måste oxå skärpa mig nu….

    Svara
  2. ida säger:

    Peppa mig också… Ja vill me komma igång nu… haha =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.