Skönt att vara igång!

Så då var jag klar med dagens hemma pass. =) Höll på i minst 30 min med hantlarna och eftersom gårdagens pass var si sådär så körde jag idag. Klockan 11:00 ska jag även ut på barnvagnspromenad. 
Jag kör tempo med hantlarna så det blir mer förbränning. Har ju bara 1 kg hantlar men tro mig, det blir svettigt när man kör tempo på övningarna. Körde igenom hela kroppen. Tyvärr klarar jag inte så mycket på underkroppen för jag har sjukt ont i musklerna där men imorgon blir det vila. =)

Imorgon blir det vågen! Är lite nervös faktiskt. 🙂 Sambon satsar på att jag gått ner 0,5 kg och jag gissar på 1 kg. Hoppas bara jag har gått ner. Annars blir jag helt knäckt ha ha. Fast jag har ju inte hunnit så jätte mycket efter nyår men man har ju lite förväntningar ändå. =D

Måste bara tillägga så jag kommer ihåg. Mätte på det tjockaste stället på magen under naveln och då mätte jag 104cm. Så nya mått på det blir de nästa Lördag och inte imorgon. Då blir det bara väga sig. =)

0 svar på “Skönt att vara igång!

  1. ida säger:

    Men guuuud vad du står i 🙂 Duktigt!!! Och vet du vad? Idag har jag träningsvärk på första gången på några månader… jag skottade igår!! HAHA!! Vekling man är 😉

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.