– Snabbvisit på L9-fitness –

Idag var det ett snabbvisit på L9-fitness i Burlöv. Då jag börjar jobba kl 07:30 på helgerna så gäller det att gå upp i tid och lägga sig i tid är minst lika viktigt. Min tanke är att jag ska hinna träna 1 timme på lördagmornar men jag har rätt svårt att vakna. Men jag ska bara vänja mig. På vardagar börjar jag jobba kl 06:30 så då måste man upp rätt tidigt för att hinna träna 30 min men jag ska bara vänja mig. Det går lättare och lättare att vakna faktiskt.

Idag körde jag på i 30 min iaf. Känns så bra sen när man kör till jobb och har tränat. En härlig start på dagen!
Jag gick snabbt på löpbandet 10 min, sen trappmaskin 10 min och efter det körde jag intervaller på löpmaskinen i 10 min. Tanken är att jag ska orka mer. För mig är det skit jobbigt med löpning men man mår jättebra efteråt och man blir ju bättre och bättre.

Men känner starkt behov av både styrketräning och magträning just nu. Magträning kan jag nog köra lite när jag kommer hem. Får se om jag orkar till gymmet imorgon bitti för jag hade behövt lite styrketräning på gymmet! Men jag måste lägga mig kl 21 och vem gillar det en lördag kväll?

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up