Så många tips fick jag:

0!!!Allvar tjejer! Nu gör ni mig besviken. Ja ja jag fick hitta på något själv. Eller jag själv och själv, jag kollade runt och hittade en mammaexpress från Olga Rönnberg:http://www.mammafitness.se/se/mammaexpress-1466461Jag valde mammaexpress 22 november!
Det var ju första gången jag körde den och det märkte jag av att jag fick ta och göra lite extra övningar med hantlar efter passet. Ska nog välja lite högra vikter nästa gång och lite högre tempo eftersom jag fick stanna upp och kolla vad jag skulle göra härnäst. Men jag körde verkligen slut på mig till slut! =D Riktigt skönt när man känner att man pressat sig ordentligt.
Dessa pass kan vara skoj för att få lite variation på sin träning. Jag kör ju nu mindre vila mellan seten och just nu känns det extra kul. Vill bli varm och vill att svetten ska rinna rejält! =P
Eftersom jag inte har börjat med kettlebell än så är där ju vissa cirklar som jag inte kan göra. Eller ja man kan byta ut, men palla!! Ha ha… ja jag är lat med dem mest konstiga grejerna. 😉

0 svar på “Så många tips fick jag:

  1. Viktkamp säger:

    Shit va duktig du är =) Svetten ska rinna annars har man inte tagit i ordentligt 😉 Kramar

    Svara
  2. Fiffi säger:

    Du är jätteduktig! Här har det varken blivit långpromenader lr crosstraining. Crossen är såld nu eftersom vi har flyttat till mkt mindre och promenader blir det dagligen men inga sådana där långa på 5-6km som jag ju brukar ta, får skylla på det soliga och varma vädret och att det varit mkt med flytt etc men nu skall det vara sjukt trist och dåligt väder igen så då får man väl ge sig ut och promma igen! Ja om det inte tokregnar dvs. Vikten är densamma, kan pendla 1kg upp och sen nästa dag nere igen. Tänker köra attack framöver, får se om det blir from måndag och i 3 dagar lr om jag väntar till efter midsommar. Jag äter relativt bra och håller vikten därför men unnar mig nog lite mer nu under sommaren. Som de flesta andra?! ;O)Hoppas ni får en superfin helg! Gör ni nåt kul? Kram fina du!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.