Tro det eller ej…

Men jag har tränat 20 minuter intervall träning på crosstrainern! Har även hunnit med att tvätta idag. 🙂 Hade egentligen provat första pass kettlebell imorgon men hinner ju inte köpa någon tills dess. Några träningstips till imorgon? Har ingen idé men vill köra styrka.
Idag blev det ingen öppna förskola. Isaks hosta låter så rälig så det känns så dumt att gå dit med en sjukt unge. Han har ju varit dålig överlänge så kanske inte smittar. Men varför ta risken när där finns bebisar på bara några veckor där ibland.Men en promenad blir det med min moster och lille kusin. Annars har jag inga övriga planer idag. Isak vaknade typ varannan timme hela natten. Han mår ju inte tipp topp precis. 
Isak har börjat känna av separationsångest. Kan inte lämna han själv alls. Och jag måste verkligen smyga ut när han somnat för han blir helt galen/panikslagen om jag lämnar han. Jag har ju i stort sätt alltid kunnat lämna han så han kan somna själv men no way nu liksom! =/ Men nu ska man tydligen bara ge en massa massa trygghet och kärlek så han vill utveckla sin självständighet och vara utan mig. 🙂 Eller ja inte helt utan mig men ni fattar! 😉

Puss puss, fast Isak har inte fattat att man stänger munnen när man pussas. =D 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up