Ökat i vikt till hela 78kg!

Försöker inte tänka på det men fan man är ju kvinna och kan inte låta bli. Jag vill ner till iaf 70 kg men ja man ska ju inte stressa. Jag kom igång med styrketräning och för inte så längesen och har även lagt till intervaller. Vägde runt 76kg-77kg. Sen har jag gått upp. Men jag vet att man samlar både vätska och man får mer blod men är det så permanent eller släpper kroppen vätska sen när den tränat ett tag?

Man kan inte låta bli att grubbla. Och storleksmässigt så har jag inte gått upp så jag är väl inte jätteorolig utan undrar mer när det vänder om man fortsätter. Senaste perioden är bara 2,5 veckas träning så kan man räkna med att det vänder? När? Någon med erfarenhet?

Jag finns även på Instagram! @sojka.nu


2 svar på “Ökat i vikt till hela 78kg!

 1. Ewi säger:

  Det är ju alltid lite fördröjning så kan ta några veckor innan förbränningen blir påtaglig och du märker skillnad. Sen är det också lätt att tänka ”nu var jag duktig och tränade, då kan jag unna mig” men det går inte att kompensera matintaget med träning, utan att äta bra är också väldigt viktigt! Ta hjälp av en dietist eller kostutbildad PT, så får du en bra början,

  Svara
  1. Sojka säger:

   Tack för din härliga kommentar!
   Ja kosten har jag inga problem med men lätt att hamna i fällan men jag har kosten på samma nivå som innan. Men som du säger så ska man nog bara ha is i magen några veckor. Mannen min sa också att det kommer justera sig längre fram och som jag läste att någon svarat mig på Facebook att så länge man inte plötsligt ökar intaget kolhydrater så ska det inte vara någon fara.
   Men med ätstörningar från när man var liten så sitter det ju kvar lite att påverkas av vågen. Borde slänga den eller iaf väga mig mer sällan. 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.