– God och superenkel proteinshake –

Forever Lite Ultra Vanilla 01

Jag tänkte dela med mig med en av mina favoriter av proteinshake. Jag tycker det är super bra som mellanmål eller om man helt enkelt inte hinner fixa någon lunch. Jag dricker också det direkt efter träningen för att påskynda återhämtningen.

Jag mixar 3 dl mjölk tillsammans med 1 skopa Forever Lite Ultra Vanilla och frysta hallon efter smak. Idag tog jag ca en halv dl men det är också gott att ta mer. Då blir den mer åt smoothiehållet.

Forever Lite Ultra Vanilla

God shake med högvärdigt sojaprotein, viktiga vitaminer och mineraler. Maximalt med näring och minimalt med kalorier gör att den passar lika bra som måltidsersättning vid viktkontroll som till mellanmål, proteintillskott efter träningen eller när du helt enkelt är sugen på något gott. Blandas med lättmjölk (eller vatten). Välj mellan två goda, naturliga smaker: vanilj eller choklad.

Forever Ultra kan ersätta upp till två måltider per dag, fungerar utmärkt som frukost, lunch, middag och/eller kvällsmål. Man kan också använda Ultra som mellanmål. En portion Forever Ultra innehåller endast ca 200 kcal, men det höga proteininnehållet gör att den ger en bra mättnadskänsla. Tack vare proteininnehållet orkar du träna samtidigt som du ersätter måltider med Ultra, och proteinet gör det dessutom lättare för dig att bibehålla din muskelmassa.

Jag är oberoende återförsäljare av Forever living products så kontakta mig om du har några frågor. 🙂

0 svar på “– God och superenkel proteinshake –

 1. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! säger:

  Tycker du att din blogg borde få mer uppmärksamhet?

  Jag har börjat med veckans blogg-intervju.
  Anmäl dig och kommer du bli utvald så kommer jag göra en intervju med dig där du får chansen att berätta om din blogg för mina 600-800 läsare dag.
  http://www.domkallarmighannes.com/2015/04/veckans-blogg_12.html
  Gillar du inte sådana här kommenterar eller redan fått en liknande så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra dag:)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up