Glädje, framsteg och vänner som finns framför näsan

Jag är så himla glad! Ja det har ni säkert sett om ni läst tidigare inlägg. Att jag fått ett vikariat. Känns himla bra!
Men idag landade jag med barnen här hemma. M började sitt nya jobb och han brukar inte vara borta så sent. Han skulle jobba till kl 22 vilket innebär att jag tar en vilokväll från träningen. Men det var ändå dags för det känner jag i kroppen.

image

För det var grymt trögt på morgonpasset i morse. Dessutom hade jag glömt ladda mina lurar och det är sjukt tråkigt att träna utan musik i öronen. Hur har jag klarat det förr liksom?

image

Jag skulle vilja göra en kroppsmätning för något har verkligen hänt i kroppen. Men det är märkligt hur lite man märker det själv. Jag har ju märkt att man kan se vissa skuggor och så av musklerna men enligt folk har jag tappat rätt mycket kroppsfett så jag är bra sugen på att göra en kroppsmätning. Fast jag väntar nog. På måndag har det gått 3 veckor sen det blev allvar och intensivt med träningen och jag ska iaf vänta till 4 veckor innan jag tar bilder med för att jämföra.

image

Idag var även Sofie här med sin dotter. Ni kan tro att hon var räddaren i kaoset med 2 huliganer som jag hade go lust att sätta ut på blocket. Tack Sofie för pratstunden så betyder jättemycket. Ibland vet man inte vilka vänner som faktiskt står precis framför näsan. Jag fick verkligen massor av ny energi!

2 svar på “Glädje, framsteg och vänner som finns framför näsan

 1. Sofie säger:

  Så jäkla kul med nytt jobb
  Det är du värd så som du slitit med allt.
  Tack själv för idag. Det var verkligen välbehövligt
  Va så trött på att bara va hemma efter några dagar instängd med hailey
  Ses snart igen underbara du.
  Kramar

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack snälla! Så skönt med någon som verkligen förstår vad man går igenom! Det är ju nästintill det värsta man kan vara med om.
   Ja jag behövde verkligen det med. Ja ses snart fina! Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up