Jag är med jobb!!

Ja det var ju inte länge jag var arbetslös eller arbetssökande låter väl bättre ha ha. Men att vara arbetslös är verkligen inte min grej. Typ därför jag tränar ihjäl mig just nu för att må bra. Ja det är inte så att jag mår deprimerande dåligt men jag har svårt att liksom vara utan jobb. Jag älskar att jobba och vara aktiv. Att gå hemma är inte min grej förutom att man försöker se det positiva med att få mer tid med barnen. Men för att alla ska må bra så krävs det ju bra med jobb och en bra ekonomi och för det krävs det 2 arbetande föräldrar.

image

Så det som är extra kul är att även M fick besked om nytt jobb idag. Så det är en enormt bra onsdag idag. Så jag firade med att synda lite extra. Lite fransk chokladkaka på det. Nu har jag dock syndat lite för mycket. Så nu är det dags för skärpning igen. Inte för att jag förbjuder mig men det får ju vara med motta eller hur ha ha.

Dock är det endast ett sommarvikariat så jag kommer fortsätta söka efter ett mer varaktigt jobb. Men så glad av att ha ett jobb över sommaren sen får man se vart ödet tar mig.

image

Jag fick komplimanger idag för att min träning liksom redan givet mig resultat.  Dock ser man inte mycket själv men jag tar foto så jag kan jämföra. Jag ser ju helt klart förbättringar men man vill ju inte ta ut segern i förskott så att säga haha.
På instagram heter jag sojka.nu om någon är sugen på att följa mig.

image

Idag skickade jag iväg 2 påskgubbar till dagis. Hittade en pirathatt till Elias så han också fick hatt. Något annorlunda påskgubbar men man tar väl vad man haver.

I morse blev det ju det vanliga morgonpasset men promenad på bandet i 40 min. Och ikväll skulle jag egentligen köra rygg och biceps men ev blir det vila. Beror ju på när herrskapet kommer hem. Sen skulle han ju redan börja jobba imorgon så jag får klämma in mina båda pass imorgon innan han sticker till jobb för sen är han borta enda till efter kl 22. Hjälp liksom. Inte van vid att han jobbar så sent. Hur ska jag överleva haha. Nja det får blir lite omprioritering här hemma. Och ännu mer när jag börjar jobba i april.

Och så är jag med snapchat nu! sojkasframtid heter jag där. Vet inte hur man ändrar sitt namn men borde kunna söka på Ann-Sofie Sojka med.

12 svar på “Jag är med jobb!!

 1. Fröken M säger:

  Gud va skönt !! STORT GRATTIS till jobbet !!
  Och får du in en fot nu så kanske det blir mera ?

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack snälla! 🙂 ja det vet man inte och trivs man så hoppas man såklart det! 🙂 så vi håller tummarna. 😀

   Svara
 2. Jeanette säger:

  O ja, själv får man ju dåligt samvete när man ser andra som är duktiga och tränar för fullt :-/

  Grattis till vikariatet. Det är ju alltid nåt 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Äh var sak har sin tid. 🙂 så dåligt samvete är bara dumt. Ta det som en sporre när du känner att det är dags.
   Tack snälla! Ja jag är jätteglad för det!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up