Dålig kroppsuppfattning och galet gympass!

Jag kan inte fatta att jag är vaken. Är så trött och imorgon ska jag börja jobba kl 7:00. Men vad gör man inte för sina läsare. Inte för att de kanske sitter uppe och väntat haha. 

Idag blev iaf barnens rum färdigmålat. Tak och väggar är klart men golv och lister ska på plats. I helgen kommer klinkers i hall och kök. Asså de kommer bli sjukt snyggt!

Idag fick jag möjlighet att träna med M. Wow vilket mördarpass vi körde. Inte bara benen fick stryk utan även armar. Svetten bara rann. 3 riktigt bra pass har jag fått till denna veckan. Och det känns som att det börjar hända saker på vågen igen. Och jag kam faktiskt se det lite själv på bilder.


Men det är sjukt vad man blir blind på sig själv. Nu måste jag ta bilder för att se hur jag ser ut. Jag har sjukt dålig kroppsuppfattning så ta bilder är det bästa för mig. För mig tar liksom bilder bort några kilo för jag känner mig alltid tjockare. 🙂

Nu ska jag försöka sova men jag ska berätta mer om min nya kamera jag har blivit ägare till nu och det känns som världens lycka att ha den!

2 svar på “Dålig kroppsuppfattning och galet gympass!

 1. ullie säger:

  så snygga träningsbyxor dem gillade ja
  va duktig du är som tränar
  Kul med ommålning hoppas det blir bra
  ha en jätte fin pingsthelg kram ullie

  Svara
  1. Sojka säger:

   Tack! De är faktiskt från Gina tricot. 🙂
   Ja det är kul att göra om men sjukt jobbigt att leva i kaoset. Men vad gör man liksom. Blir ju bra sen! Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.