– Brunett, löpgrupp och mörka tider –

Gäsp, jag är verkligen så j-a trött. Det måste vara mörkret som gör det extra jobbigt. Har svårt att gå upp på morgonen men ska försöka lägga mig i tid trots att det verkligen känns som en tonåring som inte vill lägga sig.

image

Funderar på att bli brunett igen. Var dock väldigt längesen men minns när jag en gång för längesen la upp en bild när jag var brunett och en med blont och det var så många som tryckte jag passade i det mörka. Jag gillar variation och klippa av dreadsen är inte ett alternativ.

Jag känner att jag fortfarande inte är av med förkylningen och någon lättare PW har jag inte kommit igång med. Nu är jag så jäkla rädd att komma ifrån träningen men det ska jag såklart inte.

På måndag börjar jag i löpgrupp på L9-fitness och jag är väl inte jätte pepp på det men man får ju ta sig i kragen. I början är det bara att tänka på “Just do it” och bara just göra det!

Speciellt nu när kylan plötsligt kommit och mörkret är ett faktum så är det extra viktigt med motion för att motverka depression och ångest. Oftast är det ju just nu på hösten som vi Svenskar blir deppiga. Därav höstdepression som många får diagnos på. Jag tror att många hade kunnat förhindra det genom att motionera och röra sig mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.