– Att jogga finns inte –

“Vi joggar inte utan vi löper olika snabbt”. Typ så la tränaren för L9-runners fram det. Vilket betyder att den tekniken man använder när man löper fort ska man använda sig av även när man löper i lugn takt. Det fick vi träna på igår och det handlar om att landa på framfoten. Magda fyllde i att vi tränade löpekonomisk teknik. Man orkar längre och utvecklar sin löpning.

image

Jag fick faktiskt till det till slut och då kändes det inte lika knäppt som i början. Vi fick också värma upp innan vilket är jätteviktigt. Vi lär oss massor även om inte allt fastnar direkt så är det ju fler måndagar av detta året!

image

Vill du själv prova att vara med en gång så är det bara att höra av dig till mig. Vi tränar i Pildammsparken i Malmö på måndagskvällar.

image
Det känns så skönt att jag verkligen gick dit igår. Jag kände verkligen inte för det. Efter 4 veckors sjukdom om inte mer så var min kropp helt trött. Men jag lämnade barnen på barnpassning på L9-fitness och sen åkte jag in med Magdalena till Pildammsparken. Denna gången gick det jättebra med barnen och jag kunde slappna av när jag tränade. Underbart! Barnen kan ha kul och mamma kan träna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.