– Vill man så kan man –

image

Idag har jag verkligen varit igång. Eller ja både och faktiskt men tror ändå jag hunnit ganska mycket. Blir också så när jag vill ha annat att tänka på när man går och är lite orolig. Idag jobba jag och det har varit lite klyddigt att lösa allt när M varit mest på akuten. Men det har löst sig och jag har underbara Bibi som hade Elias och Kamil och Kinga som kunde hjälpa till med Isak så allt löste sig bra. Idag hämtade jag sötnosarna och du kan tro att jag gosat.

Under tiden Elias sov så vilade jag faktiskt en stund. Kollade runt på Instagram och Facebook och tog det lugnt med Isak. Men sen fick det vara nog. Ja det får det haha. Men jag tog fram Tabata appen och körde Tabata med 4 olika övningar per 8 repetitioner som man gör på varje övning. Fan vad man svettas alltså och då var också en övning påhittat ha ha jag vet inte om den existerar med men svettig var alla övningar. Phuh..

image

När det var klart så fick det helt klart bli en dusch och lite småplock hör hemma. Fixa undan disken och få till en ren och snygg diskbänk igen. Maten puttrar och nu ska jag pussa på mina älsklingar! Puss! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.