Tävling: Jag tävlar ut proteinpulver till ett totalt värde av 857:-

Ni som har följt mig ett tag vet att jag käkar Purition Bodysculpt Shake. Ja dricka eller käka. Man dricker ju faktiskt det men det är ju frön och nötter som ger tuggmotstånd. Jag är sjukt nöjd med det och nu finns det äntligen ute i handeln. Iaf Svenskhälsokost.se är först ut i Sverige med att sälja det. Naturligt sötat med stevia. Den finns i flera olika smaker och vill ni läsa mer om vad jag tidigare skrivit om det så klicka HÄR och scrolla ner.

Iom det nu finns ute och köpa så vill jag ju att ni ska få prova på det med! Så därför har jag sett till att ordna en tävling till mina härliga läsare. Jag har 3 stycken påsar av Purition Bodysculpt Shake, en av varje smak som ska tävlas ut. För att läsa mer om produkten klicka HÄR. Jag är så glad över produkten så därför är jag så himla glad att kunna dela med mig av detta! 😀

purition tävling

 Vinn Purition Bodysculpt proteinahake hos Sojka

i samarbete med LUBfoods.

Tävla du med HÄR!

(Kan också användas som måltidsersättning)

Enkla tävlingsregler, svara bara på frågan:

 • Svara på hur många smaker det finns av Purition Bodysculpt Skake samt välj ut vilken smak du skulle vilja vinna och motivera kort ditt svar. Klicka in här för att få hjälp med svaret.

Enkelt, det var allt! Men självklart skulle vi bli jätteglada om ni på något sätt ville dela tävlingen på facebook eller i din blogg (använd då gärna bild och kursiv text ovan).

Gilla gärna LUBfoods och Sojkas framtids facebooksida.

Tävlingen avslutas 28 januari 2014 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar sen mig via mail för att få vinsten. Lycka till!

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

0 svar på “Tävling: Jag tävlar ut proteinpulver till ett totalt värde av 857:-

 1. Christina Frisberg säger:

  WOOW!!! Detta vore något för mig som håller på att ändra om mitt liv till ett nyttigare och friskare liv, jag har ju tagit bort 12 kilo sedan i våras genom att gå Power Walks nästan varje dag ( ca 1 mil om dagen ), och har lagt om kosten en del fast i ärlighetens namn så äter jag ju en del onyttigt också fortfarande, som kakor och godis, men inte i närheten som innan, jag har ju byggt en del muskler, mest på benen, men jag tänker fortsätta, och detta vore ju roligt/spännande att prova på, och skulle vilja ha choklad smak om just jag har turen med mig att vinna.
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Gillade deras fb sida som nr 857, under samma namn,
  Har gillat din fb sida sedan länge under samma namn.
  KRAMEN!!! <3

  Svara
   1. Christina Frisberg säger:

    Ops!!! bråttom, bråttom, glömde vist svara 3 smaker finns de i!!! 🙂

    Svara
 2. Charlie säger:

  Skall lägga till dig ikv om jag klurar ut dt 😉 ne på ipaden 🙂 datorn jag har e ngt gammal haha.

  puss gummsan

  Svara
 3. Cornelia Bååth säger:

  Hej fina Sojka! Kikade in på hemsidan och såg att det fanns 3 olika smaker så skulle vilja ha min favorit, Choklad såklart!

  Anledningen till att jag vill bara med och tävla grundar sig i botten på min ätstörning som jag nu nästan har kämpat färdigt med. Efter något års kämpande har jag nästan gått upp alla kilon som jag ska gå upp som jag förlorade under denna perioden, men dem sista 5 jag ska gå upp är svåra, det står nästan still hela tiden. Detta har gjort att jag anser mig själv vara alldeles för smal och det är inte ett dugg fint, är trött på att höra att jag är smal hela tiden och trött på att köpa kläder, när jag tittar på kroppen så påminns jag lite om den kämpiga tiden jag hade.
  Därför är mitt mål med 2014 att börja styrketräna, börja bygga lite muskler i lagom mängd. Få känna mig starkare och mer kvinnlig och vara nöjd med mig själv, därför tror jag att Purition Bodysculpt Skake hade varit en perfekt start på vägen för mig, som en liten knuff framåt mot ett mål helt enkelt och motivation! Därför hade jag blivit glad om jag fick chansen att vinna!

  Kram på dig fina! <3

  Svara
 4. Petra Carlson säger:

  3 smaker – choklad, pistage, och kokos

  Jag skulle ge vinsten till min lillasyster. En 18-årig tränande typ.
  Hon brukar köpa ett ganska billigt, aspartamsötat proteinpulver.
  Jag hade velat att hon fick detta så hon fick ett BRA pulver. Och när hon testat det så kanske hon även fortsätter köpa det, när hon då vet att det är gott 🙂
  som student är man ju lite sparsam med experimentella köp…

  Svara
 5. Petra Carlson säger:

  ps. glömde sig att jag gillat både dem och dig som Petra Carlson på Facebook! 🙂

  Svara
 6. Emely Tuväng Korabik säger:

  Svaret är 3 smaker. 🙂
  Jag har bara testat choklad på alla proteinpulver jag köpt så hade varit väldigt roligt att testa kokosnöt! Lät spännande! 🙂
  Jag ska börja med 5:2 metoden kombinerat med min nuvarande träning för att minska lite snabbare i vikt, är såååå otålig, haha! Då hade detta varit jättebra som måltidsersättare de dagarna! 🙂 Hoppas på tur! Delar tävlingen på facebook: Emely Tuväng Korabik

  Svara
 7. Mia säger:

  Svarar 3 smaker och vill såklart vinna pistaaaaaaaaaaaaaaaasch-smaken 😀

  kramelikram

  Svara
 8. Mikko säger:

  Jag känner att jag hemskt gärna skulle vilja prova ett annat proteinpulver än det jag har i dag. Jag köpte det när jag var på semester i London. Burkarna reades ut och jag slog givetvis till. Det skulle bli jättemycket bra proteinpulver med jordgubbssmak för en billig peng!
  Väl hemma blev jag så fruktansvärt besviken. Hur jag än skakade och vispade försvann inte klumparna. Och smaken var vidrig. Jag fick hålla mig för näsan för att kunna dricka det, men eftersmaken var fasansfull.
  Allt som allt fick jag i mig totalt två glas. Tredje gången var jag så nära att kräkas att jag fick ge upp.
  Har inte varit så nära att kasta upp av något drickbart sedan 1998 då jag fick mig ett litet glas billig grappa.
  I och med att luktsinnet är människans starkaste sinne har jag hela tiden den kemiska jordgubbssmaken i bakhuvudet och illamåendet kommer som ett brev på posten.
  Om jag nu skulle ha sådan tur att jag vinner skulle jag nog gärna testa den med kokossmak.
  Den är nog trevlig!
  (Svaret på frågan är för övrigt tre smaker).

  Svara
 9. Lisa Löving säger:

  Hej vilken rolig tävling, jag hittade dig via LUBfoods facebook sida och måste bara säga att du har en väldigt gullig blogg! 🙂
  Det finns 3 olika smaker av Purition Bodysculpt Skake och om jag har turen att vinna någon av smakerna hade jag verkligen velat prova på pistage! Det låter ju väldigt roligt att expprimentera fram lite roliga ätbara saker med pistage-smak.
  Ett av mina största intressen (upptäckte jag i sommras) är att expirementera och slänga ihop lite olika roliga saker i köket så att det blir kakor/mellanmål/frukostbakelser/glass mm. på ett hälsosammare sätt, alltid lika roligt när det smakar bra också! 😀 Ännu bättre är det när jag får tag på någon ny ingrediens som förgyller mina experiement och däför vill jag vinna. 🙂

  Svara
 10. Anja säger:

  3 olika smaker finns det, och jag skulle vilja testa choklad 🙂

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag innan min graviditet älskade att träna och vara hälsosam, men sedan min dotter kom för 7 månader sedan har jag haft jättesvårt för att ta tag i det och komma tillbaka till det jag var innan.
  Jag tror att det skulle vara en rejäl pepp att vinna detta proteinpulver 🙂

  Svara
 11. Elaine säger:

  3 stycken smaker.

  Vill vinna pistage. Därför jag älskar pistagesmaken och det är ytterst sällan Jag hittar just denna smak I ett bra protein. =)

  Svara
 12. Maria säger:

  3 smaker. Choklad, kokos och pistage. Jag fått tummen upp att får börja träna igen efter 2 års sjukskrivning. Nu måste jag träna ikapp dessa år så kroppen blir “stabil” och jag får muskler igen och klarar av mitt jobb. Därför vill jag vinna detta och hoppas på att det hjälper mycket bra i min träning

  Svara
 13. Frida Bergner säger:

  Jag är självklart med och tävlar.

  * Det finns tre olika smaker: Choklad, kokos och pistage.
  * Jag skulle vilja testa chokladsmak av den enkla anledningen att jag gillar choklad bäst.
  Ska försöka bli bättre på att dra ner på sötsaker och i gengäld gå ner i vikt.
  Så därför skulle det vara kul att testa detta märke och se vad jag tycker om den.

  * Tipsar om tävlingen på FB: Frida Bergner, https://www.facebook.com/frida.bergner.6/posts/10152154273624767?stream_ref=10
  * Gillar er båda på FB: Frida Bergner

  Svara
 14. Jakob säger:

  3 st
  Coconut 🙂

  Jag bakar och experimenterar en massa med proteinpulver, att vinna låter mig testa ännu mera

  Svara
 15. theresia säger:

  Det finns 3 olika smaker och av dom 3 skulle jag vilja testa kokos. Liksom för många andra börjar året med ett nyårslöfte om träning och äta bra osv. Jag håller på att testar lite olika metoder och som du säger funkar det här bra som måltidsersättning och det skulle hjälpa och passa mig jätte bra just nu!

  Svara
 16. Sanna säger:

  Jag är gärna med och tävlar, och blev grymt nyfiken på vad detta kan tänkas vara. Kanske är det de som får mig att komma i gång på allvar, för nu är jag verkligen trött på alla dessa jävla kilon som ligger på min kropp och jävlas. Har runt 40 kg som ska bort och vet i ärlighetens namn inte alls vart jag ska börja, mer än att jag måste börja nu för annars kommer jag aldrig göra det.

  Det finns 3 smaker och det är choklad, kokos och pistage och själv skulle jag gärna pröva kokos då det är något jag älskar vanligtvis.

  Gillar bägge sidor på FB (Sanna Kaakinen), och har givetvis delat tävlingen där också.

  Kram Sanna

  Svara
 17. Emma säger:

  Jag är gärna med och tävlar! Rätt svar på frågan är: 3 st!
  Jag har gillat både LUBfoods och Sojkas framtid på facebook (Emma Larsson).
  Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha choklad! Mums!
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då jag fullkomligen ÄLSKAR choklad och proteinpulvret skulle bli en “morot” för mig att fortsätta träna och komma iform till sommaren. Jag har även svårt att få i mig protein då jag är vegetarian så proteinpulvret skulle verkligen vara tillstor hjälp för mig.
  Kramar

  Svara
 18. Linnéa E säger:

  Hej! jag är gärna med i tävlingen, det finns tre smaker, om jag vann skulle smaken med coconut vara något för mig, jag skulle gärna vilja vinna för att jag satsar mot ett friskare liv 2014 få en starkare kropp med mer muskler och må bättre psykiskt med, så om jag vann skulle det hjälpa mig mot ett friskare 2014 -har gillat på facebook! 🙂

  Svara
 19. Ulrika säger:

  Tre smaker!
  En kickstart i kombination med träning såhär efter jul, hoppas hoppas!
  Delar vidare på Facebook som Ulrika Andersdon Kahlman

  Jag sKulle vilja prova pistage eller någon av de andra

  Svara
 20. Kajsa bäckström säger:

  Svar: 3 smaker. Jag hoppas på att vinna choklad, är beroende av just choklad. Har börjat träna på gym precis, skulle vara perfekt att vinna nu! (:

  Svara
 21. Julia säger:

  Svar: Tre stycken

  Jag skulle vilja vinna chokladsmasket eftersom jag är en sån sucker för choklad. Pulvret ska minska sötsuget och jag får ändå njuta av smaken av choklad! Jag har gymmat i ca? 4år nu utan att uppnå mina högsta utseendemål, dock är styrkan och uthålligheten som önskad. Jag har ett litet hopp om att detta protein kunde hjälpa mig! 😉

  Svara
 22. Johanna Holmstedt säger:

  3 smaker – choklad, pistasch och kokos. Vill vinna pistasch.

  Motivering:

  En proteinshake tack, för energi! För stark – ja det ska jag bli!

  Kram!

  Svara
 23. Anna säger:

  Det finns 3 smaker: choklad, kokos och pistage. Svårt att välja men jag hade nog valt choklad! Hoppas på tur nudå 🙂 ha en fin dag!

  Svara
 24. Mikaela Gustafsson säger:

  Finns tre smaker och jag skulle vilja vinna choklad. Har även gillat och delat på facebook.
  Hade vart jätte kul att testa detta som man läst så mycket positivt om.

  Svara
 25. Toktanten Elin säger:

  Åh jag är en fanatisk proteinpulverätare =) Tar en dos varje dag så det här var verkligen en tävling i min smak ! Men har aldrig provat just detta pulver, gillade att det innehåller lite annat än bara pulver. Det jag äter nu har dessutom en massa sötningsmedel i så hade varit perfekt att få prova på något annat.

  Smakerna som finns är choklad, pistage och kokos.

  Choklad hade givetvis varit en given favorit för mig ♥

  Länkar till tävlingen i min blogg!
  http://elinikiruna.blogspot.se/2014/01/vinn-purition-bodysculpt-proteinshake.html

  Svara
 26. Anna säger:

  Choklad, kokos och pistage är de tre smakerna som finns 🙂
  Skulle vilja testa pistage om jag vann.

  Gillar och delar

  Svara
 27. Jessica wendel säger:

  Det finns 3 smaker och jag skulle vilja prova kokos! Anledningen att jag vill vinna är för att jag nu i januari kör fitnessfighten vilket innebär strikt kost och träning varje dag! Snart är jag i mål men nu gäller det bara att fortsätta jobba på kroppen! Proteinpulvret hade jag verkligen haft nytta av efter tunga träningspass!

  Svara
 28. Jessica wendel säger:

  Det finns 3 smaker och jag skulle vilja prova kokos! Anledningen att jag vill vinna är för att jag nu i januari kör fitnessfighten vilket innebär strikt kost och träning varje dag! Snart är jag i mål men nu gäller det bara att fortsätta jobba på kroppen! Proteinpulvret hade jag verkligen haft nytta av efter tunga träningspass!
  Hoppas på vinst!

  Svara
 29. Alice säger:

  Det finns tre smaker, och jag hade gärna provat kokos-varianten.

  Dels för att jag fullkomligt älskar smaken av kokos! Också för att jag tidigare har varit, ärligt talat, ganska så rädd för proteinpulver. Att stoppa i sig en massa konstgjorda ämnen har aldrig lockat mig. Men nu när ett “friskt” alternativ finns på marknaden agerar jag mer än gärna försökskanin!

  Har märkt att det är brutalt svårt att hinna med att äta den mängden mat som krävs för att bygga de muskler jag strävar efter. Det vore superkul med denna hjälp på traven!

  MVH Alice

  Svara
 30. Emma S säger:

  Gu vilken underbar tävling. Är på G att komma i form efter sonens födelse så skulle passa så super att få lite extra protein till mina träningspass. De finns tre smaker och jag vart något fascinerad av smaken pistage men skulle nog helst vilja vinna med chokladsmak, en klassiker 🙂

  Svara
 31. Fröken M säger:

  Spännande !! Det finns i TRE smaker !

  Ska jag vara ärlig så har jag flertalet gånger “tjuvat” lite av mannens proteinpulver,
  men aldrig riktigt hittat en smak jag gillar. Därför skulle jag vilja testa Kokos om jag har turen på min sida. Det låter som något JAG skulle kunna tycka om 🙂

  Gillar på Fb – Michaela Ambjörnsson

  Svara
 32. Lill säger:

  Hej! Det finns till att börja med tre smaker.

  När man är över femtio känns det ibland lite hopplöst att försöka bygga muskler, är det för sent?! Än är jag inte villig att ge upp.
  Utifall jag får chansen skulle jag vilja prova pistage-smaken. Jag är besatt av pistage (främst av Ben and Jerry’s pistageglass men den bygger tyvärr inga muskler…) så det hade varit en spark i baken om till och med proteinpulvret smakade gott!

  Kram från Lill

  Svara
 33. Daniel säger:

  Det finns tre smaker.
  Jag vill prova Pistage.

  Har tränat ganska hårt nu i ett halvår och inte hittat ett proteintillskott som tilltalat mig ännu.
  Vore kanon att kunna prova denna och se om den är både god och ger den extra boost man behöver.

  Svara
 34. Therese säger:

  Den finns i 3 smaker.

  Skulle vara kul och få testa ett annat protein pulver än det jag använder idag. Jag har nyligen kommit igång med min träning igen och då jag tränar rätt hårt så behöver jag lite extra., men dom jag har testat har jag rätt svårt att få i mig och dom smakar inte alls bra. Vore så kul och få testa denna innan man köper 🙂 Håller tummarn nu och om jag vinner vill jag testa kokos

  Svara
 35. Gitte säger:

  Hej Sojka!

  Vad härlig du är som anordnar en liten tävling! Det piggar ju alltid upp.

  Tre smaker finns det. Choklad, pistage och kokos. En samling annorlunda och spännande smaker. Och det låter som en härlig blandning tycker jag. Jag skulle köra alla på en gång.

  Men nu ska vi ta det lilla lugna och välja en smak. Och eftersom jag är rätt vanlig och kanske lite “traditionell” måste det bli choklad. För vem kan tacka nej till choklad? Inte jag i all fall! Jag känner faktiskt ingen som kan det.

  Tack för en bra blogg och all lycka i framtiden.

  Svara
 36. Lena säger:

  Svar: 3 smaker
  Kul att testa något nytt och kokos som smak,
  för att få lite former på kroppen är en huvudorsak.
  Hoppas nu på lite tur och vinst.

  Svara
 37. Gabriella Ekdahl säger:

  Tjoho!
  Underbar och behövlig vinst!
  Rätt svar: 3 smaker, kokos låter smaskens!
  Älskar att träna men har varit i en svacka senaste halvåret då jag skrivit mitt examensarbete på lärarutbildningen. Gått upp i vikt, stress och dålig mat och ingen motion har visat sig!.
  Nu ska jag sätta fart igen men det är minst sagt tufft! Behöver lite extra motivation och inte minst protein pulver för att hjälpa min muskelmassa, som jag tappat senaste månaderna! Jag följer din blogg och blivit riktigt intresserad över denna produkt!
  Håller nu tummarna hårt!
  Gillar sidorna på fb och delade tävlingen!
  Stor kram and stay strong!

  Svara
 38. MissJoi säger:

  3 och jag skulle vilja testa choklad. Jag har precis kommit igång med att träna och har faktiskt aldrig använt proteinpulver. Dessa med stevia vore grymt att få testa som första gången!

  Svara
 39. Ellinor säger:

  Det finns 3 olika smaker:)
  Och jag hade velat testa coconut smaken.
  Jag vill gärna vinna eftersom jag har haft viktproblem i många år men nu bara på ett år har jag tränat mig i form och nu tränar stenhårt på gymmet och hittat min passion för träning. Jag är väldigt hälsomedveten och vill testa detta proteinpulver för bästa resultat:) min dröm är att en dag kunna vara med i en fitness tävling.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.