– Idag ska jag sprida lite kärlek –

Ja det verkar sprida sig som en löpeld genom bloggvärlden. Äkthet vs falskhet! Tyvärr finns det väl en viss risk att även de falska sprider exakt samma sak. Men försök se bakom fasaden snälla!

Men för att uppmärksamma det här tänker jag tipsa om en bloggare idag. Hon är äkta, hon verkar härlig, hon är sig själv, hon har barn, hon skriver så där härligt vardagligt som jag gillar i en blogg. Det där ni vet som många bloggare tappar. Genom många års bloggande så lär man sig mycket och mans er och hör mycket. Jag har också gjort mina fel. När jag får min blogg att framstå som en reklampelare som någon klagat på vid något tillfälle. Då har jag tagit åt mig. Jag vill inte verkar eller vara så. Min blogg brukar inte vara så men det här varit perioder av kanske bloggtorka som gör att man vill tipsa en massa och jag har väldigt lite samarbete (när jag väl har det så väljer jag väldigt noga, jag får förfrågningar varje dag om att blogga för betalning men jag tackar nej, jag vill inte sälja mig själv) och får aldrig betalt i min blogg så tro inget annat om mig.

Jag gör detta för att jag brinner för det och älskar det!

Men till bloggaren, tjejen och mamman ifråga. Hon kallas Jossan och bloggar en hel del om sin underbara Elsa. Bloggen är ju gåvan till Elsa. Vad fint va?  Det är ju lite så jag tänker också. Bloggen lever liksom vidare. 🙂

Besök Jossans blogg Elsas Dagbok. <—

elsas dagbok

 

4 svar på “– Idag ska jag sprida lite kärlek –

  1. Jossan säger:

    Men åh!!! Du gör mig så otroligt glad Sojka! Jag sitter här med tårar i ögonen och ett stort flin på mina läppar! Tack för att du gjorde min dag!
    Du är toppen!
    Kramar i massor!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.