– Det bästa på hela dagen & fortsättning på äkthet och att vara sig själv! –

15-12-09-19-15-31-355_deco

Det är att sjunka ihop i soffan med barnen efter middag. Mätta och belåtna och mysa tillsammans och sen en bra film eller serie. Just nu ligger barnen mot vars en axel och det känns i hela hjärtat. Insåg just att jag har kvar arbetströjan ha ha den får åka nu! Man ska ju hoppa in i sina myskläser efter jobb som M tjatar på mig för rent psykologiskt så påverkar det.

Jag vill en än gång säga wow! Flera har bloggat och tipsat om min blogg och jag har fått enormt mycket meddelande på Facebook av folk som vill berätta om att de tycker om mig och tycker bra om mig! Jag blir alldeles rörd för det förväntade inte jag mig. Vem är jag liksom? Jag är bara Sojka eller Ann-Sofie liksom. Men det betyder otroligt mycket och att det snackades om mig hade jag ingen aning men ni kan tro att jag blir glad och rörd av det!

Det som gjort mig extra glad är att upptäcka efter alla tråkigheter man hör hur underbar bloggvärlden också kan vara. Det är skönt att veta att det finns folk som kan räkna ihop 1+2 liksom.

wpid-fb_img_1449568366868.jpg

Jag delade också denna på Facebook och instagram och jag lever efter det så länge man är ödmjuk så var dig själv och skit i vad folk tycker.
Ja det finns olika sätt att skita i vad folk tycker. Det finns ju de som skiter totalt i andra och trampar på andra för att leva sitt liv men det jag menar är att det är också många som vill vara någon annan än sig själv eller är ytliga. Ja men ni fattar!

2 svar på “– Det bästa på hela dagen & fortsättning på äkthet och att vara sig själv! –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.