NU SYNS VI PÅ DERAS HEMSIDA!

Hannah Graafs projekt med att bygga utvecklingscenter för fattiga flickor i Kolkata är ju ett projekt som vi Sojka Design stödjer och nu syns vi även på Lyft ett barns startsida. Det är via de som Hannah Graaf har sitt projekt. Jag har valt att stödja någon som jag kan följa och då jag gör något för barn här hemma i Sverige så har jag alltid drömt om att hjälpa barn utomlands och jag vill stödja något mer personligt projekt och självklart viktigt att det är med 90 konto så det är säkert. Här kan man dessutom följa projektet både i min blogg och på deras hemsida. Det känns bra att vara nära pengarna man skänker.

För varje såld snuttefilt så skänker jag 10:- till projektet. En dröm hade såklart varit att ha ett helt eget projekt men då jag är nystartad och ett väldigt litet företag så går ju inte det.

Jag har även fått frågan hur jag kan stötta välgörenhet så här tidigt i ett företag? För mig är den frågan lika konstig som att för vissa att det är konstigt att jag sponsrar. För mig är det en väldigt enkel fråga för jag har alltid tänkt att om jag någon gång startar eget så vill jag stötta välgörenhet. Och jag kanske inte kan stötta så mycket ni i början men det kommer bli mer och mer och många bäckar små. Tänk om alla tänkte så. För mig betyder inte dessa kronor ”förlust” men för de fattiga flickorna i Indien betyder det massor. Jag tycker det är superviktigt att göra det jag kan. Det är det minsta jag kan göra som har det så bra i detta landet Sverige. Jag tycker helt enkelt det är en självklarhet för mig. Lika självklar som det är att jag ska köpa den där klänningen jag vill ha eller de där skorna.

Läs mer om projektet här.<<

Läs mer om Sojka Design här.<<

0 svar på “NU SYNS VI PÅ DERAS HEMSIDA!

  1. D. DeMarkey säger:

    Vad kul att du syns där nu och växer fina du. Lycka till med allt och jag ska inte tjata på dig men påminner dig en sista gång att svara på mailet. 😉

    Ha en bra dag.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.