Vet inte om jag längtar till min semester! Men bästa frisören piggar upp!

Asså att vakna upp till pisseregn känns så där! Det känns ju inte alls positivt med allt regnande och barnens semester börjar efter idag. Min egen om en vecka men det ser ut som att det ska fortsätta regna i dagar. Vi själv tänkte bara ta lite dagliga turer i Sverige och till Danmark så har ni något tips på något äventyr min barnen. Och har ni koll kanske på var var det kommer vara bättre väder inom loppet av 2 veckor så hit me!

Vi har kollat på Legoland, Lalandia, Highchamaparal, Liseberg (fast vi hoppat nog det eftersom vi varit där fler ggr). Men vad finns det mer? 


Nä tacka vet jag KatarinaHeadon på Stortorget i Malmö som fick mig att må bättre efter denna förvandling. Verkligen den bästa frisören som finns! Jag har aldrig varit så nöjd någonsin som hos henne.

4 svar på “Vet inte om jag längtar till min semester! Men bästa frisören piggar upp!

 1. Siranee | Thaimorsan.se säger:

  Wow nice och ungdomligt blev det ?Jag är så trött på mitt långa hår och klippte mig själv inte så länge sen men det växer som ogräs haha. Galet.

  Svara
  1. Sojka säger:

   Men gud skönt att det växer som ogräs! ? Tack så mycket vad kul att höra. Ibland får man ju lite åldersnoja så då ör det skönt att höra 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.