Nerbäddad och Tanme insmord!

Nu är man nerbäddad och känner sig som en solbränd prinsessa. Jag är nysmörjd med Tanme lotion som jag ska smörja för att förlänga min spray-tan sen är håret så fint så ja det känns så himla bra. Jag ska även recensera hårprodukter av det Svenska märket Disp. Det är egentligen ett samarbete på Instagram men vill ju såklart tipsa er här också om bra saker. Är ni nyfikna så är min Instagram @sojka.nu


Asså min hud är så himla len nu. Jag skrubbade ju järnet med peeling och skrubbhandska dagen innan jag spraytanades så antagligen därför. Peela min kropp är jag tyvärr inte bra på men när man gör spraytan så blir det rutin att ta hand om sin kropp.

Sponsrat inlägg.

Jippi ledig helg. Den börjar med tvätt imorgonbitti. Sen blir det fettbehandling på Novello. Jag har ju börjat göra det på benen nu och har redan förlorat 2 cm runt låren.

Sen har jag även testat IPL. Det ska jag berätta mer om i ett annat blogginlägg. Fantastisk att bli hårfri! Jag längtar, det krävs nämligen en del behandlingar för att blir helt hårfri. Det positiva är att Novello har rimliga priser.

2 svar på “Nerbäddad och Tanme insmord!

    1. Sojka säger:

      Jag har fått min från där jag gör Spraytan så tyvärr ingen aning om vart man kan köpa den online om man ens kan det. Men har du vägarna förbi Toftanäs så finns den där. 😉

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.