-Varning för känsliga bilder – Bloggkväll där vi fick testa på fillers –

image

Äntligen har jag fått bilderna från vår lilla bloggkväll som jag bjöd in till på Esteticaelvira. Vi var ett härligt gäng och fotografen som jag bokat var kräksjuk så jag försökte hitta en ny i sista sekund och Tommy ställde gärna upp och glad blev jag och även han när vi överraskade med att även fotografen fick testa på fillers! 🙂

image

image

Tommy valde bla att fylla överläppen och det blev så himla bra. Elvira är grym och otroligt duktig. Alla blev så himla nöjda! Alla kände sig så trygga med henne trots att det var lite nervöst för alla då det för de flesta var första gången. Men när man såg henne jobba på varje person kunde man inte känna sig annat än lugn. Hon säger till om det är något man inte ska göra och hon vägrar göra något om det är något utöver det normala.

image

image

image

Det bjöds på bubbel, goodiebags och god mat från Izakaya Koi.

image

image

image

Det var en härlig stämning och lokalen ligger vackert ute på dockan i Malmö.
Jag testade på skinbooster men jag har gått till Elvira i mer än 1 år. Skinbooster är något som inte syns direkt när man gör det men ger ett grymt bra effekt som håller länge. Har skrivit om det i ett tidigare inlägg.

image

Det ger mycket återfuktar och kan även göras av mig som ung men för äldre hjälper det även till att föryngra huden.

image

Första bedövning på 3 ställen på var sida. Det är fantastiskt att det kräva så lite stick för att sprida dropparna över hela ansiktet. Det kändes ingenting vilket jag blev förvånad över då det är en lång nål man använder men man håller sig precis under huden.

image

image

Resultat kommer efter några månader för det jobbar hela tiden och återfuktar.
Jag är så imponerad av vad man kan göra med det Svenska märket Restylane  med så lite medel kunna förändra, förbättra eller korrigera små saker i ansiktet. Vissa hade bara en tydlig liten rynka att släta ut. Några ville bara göra sin näsa lite rakare eller smalare. Och det är så fantastiskt att man kan sätta lite lite för att ge effekten att något ser mindre ut.

image

image

Katta la fillers i näsan, kinder, trötta ögon och nasolabialvecken och man såg direkt resultat. Det är det häftiga.

image

image

Jennie blev av med argrynkan och la lite i näsan för att ge ett mer rakt intryck. Det efter att hon sett när Katta gjorde det och insåg att det inte var så stor grej och att det inte krävs så mycket och inte så att man gör en så stor förändring att man ser ut som någon helt annan. Ofta när det görs bra är det mest man själv som ser skillnad. Ingen kommer se att hon gjort något.

image

image

Sofia “Fiffi” gjorde också de nasolabialvecken som går från näsa ner på kinderna. Även lite på kindbenen.
Man kan fixa så att man inte har så trötta ögon men också sätta lite vid kindbenen för att få ett litet lyft av kinderna om man tappat volym där.

image

Här är jag med underbara Maria från Galderma och fina Elvira. Tack än en gång för allt! Detta måste vi ju göra om! 😉 ❤

0 svar på “-Varning för känsliga bilder – Bloggkväll där vi fick testa på fillers –

  1. fiffi säger:

    Vilka fantastiska bilder Tommy tog. Det var verkligen ett glatt gäng och resultatet av behandlingarna helt otroligt.
    Kram ♡

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.