– Fy fan vilket dass och kök –

Först och främst förlåt. Känner att jag bara svär en massa i bloggen. Men inte konstigt. Kolla bilderna från vår butik. Köket och toalett ser ut så här.

image

image

I dagarna ska det bla renoveras i butiken. 🙂 Det ska också målas i butiken.

image

Här ser ni en bild hur det såg ut innan. Alla varor har vi plockat bort. Längst upp på väggen ska det målas rött och det ska sen gå genom hela affären.

image

Den gamla kylen till vänster i bild ska vara helt väck idag då renoveringen börjar idag. Bitar av den togs igår så idag var det bara skalet kvar. Vilket bry det var att bli av med den.

Sen har det varit en massa papper som ska lämnas in. Både till miljö, skatteverk, tobak och öl för att få sälja. Vi har fått papper från bolagsverket. Så vi har org.nr. vilket är viktigt för att komma igång. Ett tips om ni startar butik är att allra först fixa med bolagsverket och direkt när ni får papperna fixa med banken och kortmaskin för det är just banken och kortmaskinen som tar tid. Tar flera veckor att få den och öppna utan kortterminal finns liksom inte. Så det har varit något stressigt dessa veckor. Ansökan att bli kund hos Axfood är gjord och nu är det som sagt fokus på renovering i 4 dagar och sen ska all el fixas troligtvis nästa vecka. Katastrof när det gäller elen är bara förnamnet. Som det ser ut.

image

Vi har även bestämt hur utsidan ska se ut. Och ungefär hur det ska se ut där inne. Vi kommer sälja nygräddade bullar och ha kaffemaskin. 🙂

0 svar på “– Fy fan vilket dass och kök –

 1. Fiffi säger:

  Jädrar vilket jobb ni har framför er, men det kommer säkert bli super. Ska bli så kul arr få se resultatet.
  Kramar till tusen. <3

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja det är verkligen mycket jobb! Längtar tills på måndag för då kommer mycket vara gjort! 🙂 kram ❤

   Svara
 2. Znogge säger:

  Butiken ser verkligen ut att behöva en rejäl uppfräschning och ansiktslyftning… Lycka till med arbetet 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.