Personlig rekommendation är guld värt!

På tal om vårfin! Ja jag försöker hålla ett ljus uppe i bloggen och ett hopp om att våren snart är här. Huden tar stryk av kyla och då är det extra viktigt att ta hand om huden men även att förbereda den inför våren och den kommande solen. Då är det guld värt att få en personligt rekommendation och rätt produkter men även att få tips och råd om hur jag bäst tar hand om just min hud. Det får jag hos Kräm Hudvårdstudio i Malmö. 

Jag besökte Kräm Hudvårdstudio förrförra veckan och fyllde på mitt lager med hudprodukter då jag varit flitig med de och produkterna hade tagit slut här hemma. Det är inte ofta jag skött mig så bra och tagit slut på ansiktsprodukter vilket bara är positivt att jag fortsatt med det och tagit hand om min hy. Då jag har ögonfransförlängning så är jag inget fan av att tvätta av ansiktet med händerna och någon ansikts”tvål” och inte annars heller om vi ska vara ärliga. Jag gillar att tvätta av ansiktet med pads med produkterna jag fått som funkar så. 


Dessa produkterna är vad jag fick personligen rekommenderat åt mig och är från märket Guinot. Kräm Hudvårdstudio har det inne i sin studio men de finns även att beställa på nätet här PurplePink.se

EAU DÉMAQUILLANTE MICELLAIRE – en 3-i-1 rengöring som skonsamt och effektivt tar bort makeup, smuts och orenheter! Parabenfri, alkoholfri, fri från artificiella färgämnen och uttorkande tvåltesider.

För alla hudtyper och även för känslig hy. 

Användning: Applicera på bomullspads och rengör ansiktet. Upprepa en gång till.

CRÈME HYDRA BEAUTÉ – Hudtyp: Fuktfattig hud.

Innehåller naturliga fuktbindare som kontinuerligt utsöndrar vatten och omsluter huden i en mild kokong av fukt. På morgonen ger den en mjuk, skyddande yta. På kvällen minimerar den fina linjer och ger hyn en skön känsla.

Användning: Applicera morgon och kväll.

HYDRAZONE YEUX – Hudtyp: Fuktfattig hud.

Uppmjukande och fuktgivande ögoncreme som ger en långvarig fuktkälla för ögonpartiet tack vare hydroliposomer. Cremen återfuktar ögonlock och slätar ut “kråksparkar” samtidigt som den föryngrar ögonpartiet.

Användning: Applicera varsamt under ögonen och på ögonlocken ut mot tinningarna. Använd morgon och kväll.

Sen fick jag prover med mig av en dagkräm med lite färg och solskydd i. Ett serum samt en peeling som inte har korn i sig utan en gel man masserar in. Så himla skoj att prova lite andra produkter.

Ögonkräm är något nytt jag börjat med men det är verkligen på tiden att jag tar hand om min hy. Ögonkrämen känns verkligen extra uppiggande att ta på morgonen. Det känns redan som det stramar åt under ögonen men vet inte om det bara är inbillning haha. Jag som är så rädd för rynkor tycker ju verkligen det här är perfekt men jag återkommer när jag använder ögonkrämen en längre tid! Övriga produkter har jag använt ett bra tag nu så de kam jag verkligen rekommendera. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.