me&i – det var någon som frågade!

meandi vealour brun

Jag fick ett mail av en tjej vid namn Malin som undrade var jag köpt min bruna tunika i velour för hon blev så förtjust i den när hon såg den i min blogg. Och det förstår jag verkligen. Jag är själv storm förtjust i min tunika och använder den ofta. Den har jag köpt från me&i men det är från en gammal kollektion. Jag kollade på deras sida på deras outlet om den kanske fanns med där gamla godingar finns men tyvärr fanns den inte. Men där finns en massa andra härliga tunikor så kolla in HÄR för att se dom. Jag stor trivs i mina me&i kläder som håller sin form tvätt efter tvätt.

me&i har hållbarhetstänk och kläderna är tänkta att hålla i generationer. Du kanske till och med kan hitta den begagnat någonstans. Men annars finns det mycket annat fint där jag länkade.

Det finns en sida där du kan söka på om det är något som utgått ur sortimentet som du vill ha så kanske någon vill sälja sin. Kläderna har ett bra andrahandsvärde och du hittar den facebook sidan här.

I nya kollektionen finns det också mycket fint. Men kanske inte så mycket tunikor. Men där finns en jättefin svart velourklänning/tunika som jag själv vill ha. Kanske är det något för dig med? 🙂 Du hittar den här.

0 svar på “me&i – det var någon som frågade!

 1. Vero säger:

  Har aldrig sett deras kollektioner. 🙁
  Vet att det varit några tillställningar här på orten, men har känt att det då har varit fokus på barnkläder och jag har inte gått. Kanske jag skulle ta mig dit nån gång framöver när det är nånting på gång.

  Ha en fin dag!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja dom har ju satsat en del på kläder för kvinnor med! Bor du i i Skåne så får du gärna komma på min träff jag har de 7 September! Ja även om du bor utanför men då är det kanske för långt? 😉
   Ha en fin dag du med! 😀

   Svara
 2. Vero säger:

  Jag bor uppe i Östhammar så det är ju tyvärr lite för långt bort. Få se om nån här uppe håller i nån visning i höst. Men tack för inbjudan. 🙂

  Svara
 3. Natalie säger:

  Själv tycker jag om Me&Is kläder. Bäst gillar jag vuxenkläderna. Älskar yogabyxorna 🙂 Säljer du deras kläder?
  Kram Natalie

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Nä jag säljer inte me&i:s kläder men jag älskar dom verkligen och så har jag fått lyckan att bli utvald av 11 bloggare att vara bloggvän med dom och bli vip-behandlad! Det är inte illa det! 😉
   kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.