Min första babyshower!

image

Ja om jag minns rätt så har jag inte varit på någon babyshower innan. Det är ju inte speciellt svensk men folk börjar ju mer och mer med det. Men otroligt kul och en massa skoj var det.

Det är vackra Paola som väntar sitt andra barn. En liten pojke. Hon har en liten flicka som är lite yngre en Isak och nu får hon en till som då är lite yngre än Elias.

Jag tänkte tillbaka på när jag var gravid och då det ändå bara är 5 månader så sen jag var just gravid så minns jag inte då mycket. Vad man glömmer. Helt plötsligt så tänker jag åh vad hon är fin med sin mage och vad mysigt. Men vad fan det är ju inte mysigt.

Samma är när man ser någon dom packar upp bebiskläder och jag blir helt bebissjuk! Nästan så man blir sugen. Jag sa NÄSTAN! 😉 

0 svar på “Min första babyshower!

 1. trollet säger:

  Mysigt kanske det inte är när man är där, men otroligt vackert med gravidmagar=))

  Svara
 2. Louise säger:

  Men då måste jag vara knäpp. Jag älskar att vara gravid, men denna gången(plussade för 2 veckor sedan) fick jag missfall.
  Nu har jag ju fött 2 gånger utan smärtstillande och med Xander tog bedövningen bara halvt helt galet.
  Jag tycker det är fantastiskt att vi kvinnor kan bära och föda nytt liv och jag håller med dig att gravida kvinnor är bara så vackra:-).

  Ha nu en bra dag. Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   haha jag älskar att föda men gärna inte bära på barnen. Iaf inte så länge som man måste. 😉
   kram detsamma!

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Fy jobbigt! Ja jag önskar att man själv hade en men jag hade aldrig det. Är så nytt det där med babyshower känns det som. 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up