– Vissa gör bara allt för att synas! –

image

Äntligen har jag fattat att vissa personer verkligen gör allt för att synas. Hur långt är man beredd att gå? Jag är inte en av de. Jag har kanske inte lika stort antal läsare men de jag har är mig trogen och ser mig för den jag är. Jag vågar vara avslappnad och vara mig själv. Och inte trampa på andra för att nå dit jag vill.

Jag vill kunna tycka om det jag ser i spegeln. Vissa har bara totalt dålig självkänsla men inser det inte själv. Själv vågar jag säga att jag jobbar på det varje dag. Livet går i vågor och jag vet att jag är så otroligt stark. Jag har bara svårt att säga det till mig själv ibland. Svårt att ta emot ord som säger att jag är så jäkla bra.

Och ni som läser. Låt inte skenet bedra när ni läser bloggar. I en blogg kan mycket framstå som att det är bra utan att det är det. Jag försöker iaf hitta en balans i mitt bloggande. Inte alltid så lätt. Men jag försöker iaf vara mig själv. ❤

0 svar på “– Vissa gör bara allt för att synas! –

 1. Sandra säger:

  Så himla bra skrivet min fantastiska vän!
  Jag känner igen det där allt för väl, speciellt inom bloggvärlden! Människor som ljuger och utnyttjar andra för att få saker, uppmärksamhet etc!
  Jag har kanske inte heller så många läsare, men jag är i alla fall ärlig och skulle aldrig drömma om att utnyttja andra för egen vinning! Blir besviken när jag ser folk som går på det….

  Puss & kram vännen!
  /Sandra

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Åh du förstår mig Sandra! Det är ju exakt detta jag menar! Jag är också helt trött på många saker inom bloggvärlden att ibland känner man mindre lust att vara delaktig i den.
   Ja det är ju det värsta att folk går på det!!
   Puss och kram fina vän! 💖

   Svara
 2. D. DeMarkey säger:

  Bra skrivet och väldigt sant, ju större bloggen är desto mindre kan du lita på den känns det som.
  Men du, du kommer alltid att kunna tycka om vad du ser i spegeln, med den underabara personligheten du har och grymt vackra ansiktet.. mission accomplished! <3

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack så mycket för dina fina ord. Blir totalt rörd och jag älskar er läsare för att ni ser den jag är. Dock kanske jag inte förtjänar riktigt så mycket komplimanger som du ger mig hjärtat. ❤

   Svara
   1. D. DeMarkey säger:

    Jo då, klart du gör. Du är en fin människa, då förtjänar man allt det finaste av komplimangerna. Vare sig jag har rätt eller inte så är det så härligt att lyfta andra kvinnor/människor, stärka dom, ge dom ett leende på läpparna just den dagen. För som du säger så vet man inget om bloggarnas egentligen liv, så en komplimang, ett leende, positiva ord är alltid härligt att dela med sig av och sprida kärlek över nätet. 🙂

    Svara
 3. Sofie - Livet på landet med två små säger:

  Bra skrivit!
  Är lätt att gå ner sig i hur perfekt allt ser ut hos alla andra.
  Men har lärt mig att en bild på internet är en sekund av en annan människas liv. Ingen som vet hur dom andra sekunderna är!
  Och det hjälper mig en hel del att inse att det inte alltid är så bra som det låter!

  Tycker du har en ärlig blogg som visar livet som det är, berg. Både toppar och dalar!!
  Ha en bra dag!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Exakt! Folk verkar inte förstå det tyvärr utan går på allt som skrivs!
   Tack! 🙂 kul att du gillar min blogg och inte missförstår den som vissa andra som kommenterar. Jag förstår inte varför man är avundsjuk på mig. Precis även jag har toppar och dalar men vill ändå förtydliga att även om man bara skriver om bra saker så är där förmodligen ännu mer dåliga saker.

   Ha det bra! Kram

   Svara
 4. lisa säger:

  Du skriver ju om sig själv även om du inte tror att du gör det.
  Det var ju förra året som du och M skulle separera….men så här med facit i hand så var du bara ute efter “sympati”.
  Nu fyller du läpparna och bygger naglar,tatuerar dina ögonbryn mm men det är inte för att synas?!
  Patetisk är även du

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Det finns skillnad på vad jag skriver i min blogg och hur vissa andra gör. Jag gör inte allt för att synas. Min blogg är för att jag ska kunna ventilera mig och inte för att väcka en massa uppmärksamhet som vissa gör nej. Kul att du ändå läser min blogg trots att jag är patetisk. 🙂
   Och nä jag gör inte det för att synas för jag hade gjort det även om jag inte bloggat. Dessutom bygger jag naglar som jobb.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up