Äntligen är man igång med träningen igen efter förkylningen. Fan var ju förkyld i 2 veckor. Nu känns det så himla bra. Dock har man en del trötthet som sitter i men det beror nog även på vädret. 


Nu hoppas jag mina gröna smoothie gör att jag står mig hårdare till nästa förkylningstillfälle. Det lär ju inte vara den sista förkylningen. Har ni själv några bra tips för att förebygga förkylning. Själv försöker jag stärka mitt immunförsvar men vitaminer och en massa antioxidanter. Jag ska också skärpa mig så att träningen blir mer i balans och utspritt utan att bara köra hårt och sen inte köra hårt. Problemet är just att jag älskar att träna men just nu är jag tvungen att hitta mer balans för att få in lagom mycket av alla bra och viktiga delar i mitt liv.

De delarna består av familj, studier, träning, matlagning och hushållgöremål. Det är ju en helt del som ska hinnas med och så är det ju barnens fritidsaktiviteter plus läxor. Från att ha inga läxor så har Isak plötsligt läsläxa, arabiskläx, trumläxa och parkourläxa. Just läxa i parkour är för att han ska känna sig trygg och tycka om träningen så han har något att se fram emot så den läxan hittar vi på själv.

Nä nu ska jag plugga vidare här i skolan idag. Ha en underbar dag idag. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.