Så här skrev jag på FL.

Hej tjejer!

Hoppas allt är bra med er. Tänkte kolla om detta är något ni känner igen?
Det började på jobb när jag varit och kissat, sen ska jag gå och sätta mig och det känns som någon kör om en nål i urinröret på mig enda upp i till blåsan. Varade i typ 2 sek och gjorde sjukt ont. Sen hade jag lite brännande känsla där nere. Detta hände vid 14 tiden. När jag kom hem vid 17:30 kom det tillbaka och högg flera gånger upp i urinröret och det hände mest när jag rörde på mig och nu bränner det konstans där nere. Jag ringde från jobb till prenatal och hon tyckte inte det lät så akut så hon sa till mig att vända mig till min bm. Det gjorde jag och jag ska lämna urinprov imorgon för att se om det är uvi.

Men eftersom det blev värre mot kvällen ringde jag prenatal igen och hon sa att det kanske kunde vara foglossning. Men jag sa att det är ju första graviditet så jag har ju ingen aning. Bara att jag har ont där nere. Men foglossning kan det verkligen brännas i urinblåsan då? Känns sjukt obehagligt och jag har varit nära åka in flera ggr. Dem sa med att det lät inte allvarligt men var jag mycket orolig kunde jag ju åka in.

—–

Bestämde mig för att inte åka in. Utan provade lite tens. Ska ju lämna prov imorgon så lika bra att avvakta, tog 2 panodil som bm på telefon sa så får vi se imorgon. Inte lönt att spekulera vad det kan vara utan ta en sak i tagen. Blev så orolig av tanken att inte kunna gå till jobbet, har ju bara 3 veckor kvar och vill så gärna orka med det. Nu bränns det mer där nere men snart ska jag vila så åker jag tidigt imorgon för prov.

Önska mig lycka till! =D

0 svar på “Så här skrev jag på FL.

  1. Linnea säger:

    Hoppas att allt går bra för dig imorgon!Jag hade sjuka sammandragningar här om natten och stod i duschen typ två timmar och tänkte att jag inte skulle överleva. men sen gav det med sig och nu känns det ingenting igen. kroppen kanske tränar lite inför förlossningen?

    Svara
  2. Helena säger:

    låter som urinvägsinfektion, det gör sjukt ont i urinblåsan.. hoppas du får hjälp snabbt det är så himla jobbigt :-Skramis

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up