Tack tjejer!

Var idag hos bm och på snabbtestet visade inget, men hon skulle skicka iväg på odling. Ska få svar imorgon eller övermorgon. Mest obehagliga smärta jag känt på länge. Hon tryckte på mitt blygd ben men tyckte inte det var foglossning då jag skulle ha ryckt till och det skulle göra ont.

Hon sa sen att jag kanske var irriterad där och kanske hade det kommit upp några bakterier. Och jag skulle köpa någon sur dryck, typ apelsin- citron eller tranbärsjuice. Så jag köpte tranbärs juice på väg till jobb.

Men det är ju verkligen besvärande det här. Och om det bara visar sig att det är uvi så är det bara att ta pencilin och så är man hjälpt. Bull om dem inte vet vad det är. Hoppas bara inte det blir värre. Men hos sa att jag skulle vända mig till min bm då. Nu får jag bara avvakta och se.

Förresten bm kände på bebis och lyssnade på hjärtslagen. Hon log och sa att det var jätta bra. Hjärtslagen låg på 130. =D

0 svar på “Tack tjejer!

  1. FB säger:

    vet ej om du kommer ihåg men jag hade såna stickningar, främst mot slutet. Inte mysigt. De klämmer på nerv/fäster sig. Jag trodde osså d vara UVI, men inte… :/

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.