Underbara vårväder!

Så jäkla härligt väder idag! Denna gången slapp vi vänta på våren och jag blir så glad av det! 🙂 Har precis kollat hur det blir med semester och M ska vara pappaledig i 8 veckor med Isak i sommar! Nu ska vi bara komma på när jag ska vara ledig och hur länge. Svårt det där. Jag menar det är faktiskt M och Isaks tur att ha tid tillsammans men samtidigt vill jag ju vara med. Men det lutar åt bara 2 veckors semester för mig och så åker vi på någon solsemester och sen får M vara med Isak själv efter det.

Måste kolla med jobb bara när det senast ska lämnas in osv.

Idag blir det hela 2 kalas! Eller egentligen 3 men det hinner vi inte. Den vi inte hinner till idag är Isaks morfar M. Men det blir Valencia som fyller 1 år som vi ska fira och min bror som fyller 10 år! 🙂 Grattis!

0 svar på “Underbara vårväder!

 1. Annika säger:

  Visst är det härligt med vår. Här är det bara vårvinter än så länge, men härligt ändå. Grattis till vinsterna!! JÄttefina. Ha en fin dag. Kram

  Svara
 2. Annika säger:

  jag skrev just en kommentar men den verkar inte ha gått igenom. får du två ber jag om ursäkt. ha en fin dag i vårvädret!! kram

  Svara
 3. Znogge säger:

  Det är nog ganska så vettigt att låta dem få lite tid tillsammans! Då först blir det pappaledighet tycker jag.

  Ha en fin lördag med trevliga kalas!

  Svara
 4. cecce säger:

  Visst har det varit en underbar vårdag idag!! Hoppas ni haft trevligt på kalasen!

  Du…ett förslag: Hörde att du ska med till Växjö. Om du vill kan jag hämta dig på stationen i lund på torsdag. Sen åker vi gemensamt till veberöd och hämtar upp helene och kör därefter till Växjö?? Detta var helens förslag och jag tycker det låter vettigt. Men jag kan inte åka förrän kl. 16.00. Är det försent?

  Kramar

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Svarar från mobilen därför jag svarar här. 🙂
   Det låter bra för mig. Vad säger Helen om tiden! Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.