Äta själv och sova på dagis

Ja efter att ha börjat på dagis vägrar Isak att bli matat och jag tänkte ju att jag skulle ge Isak lite fruktpuré lite snabbt igår men nä det villa han äta själv. Sagt och gjort! 🙂

Nu är ni säkert flera som är nyfikna på hur det gick igår? När jag kom och hämtade honom kl 14:00 så hörde jag hans gråt. 🙁 Första tanken var ju att han gråtit hela tiden men tydligen var det bara lite nu på slutet då han vaknar 13:30 och då gick dem över till en annan avdelning och det verkar vara när dem gör såna flytt som han blir lite känslig.

Annars hade det gått jätte bra! Lite innan lunch hade han varit lite gnällig men det var nog för att han var trött och hungrig. Han åt även denna dagen jätte bra och blev på gladare humör efter lunchen. Lite smågnällig också innan läggdags men sen somnade han och sov i 1,5 timme. Helt otroligt och idag ska vi köra likadant att han är på dagis mellan 9-14. Frukost och mellanmål börjar vi med nästa veckan men det trodde hon inte skulle bli några problem.

Men fy vad jobbigt det är att lämna så här. Och hade jag fått höra att han alltid var glad så hade det känts bättre men jag menar han är ju inte alltid glad med mig heller iofs så hur ska han då vara det där. När han är trött och hungrig blir han jätte ledsen.

Nu är det snart dags igen för dagis. 5:e dagen och första veckan avklarad! 🙂

0 svar på “Äta själv och sova på dagis

 1. Petra säger:

  Åh, den jobbiga första tiden kommer jag ihåg även om det är 20 år sedan 🙂
  Mitt barnbarn är 13 månader och jag matar gärna honom för att det ska gå snabbt och smidigt. Men mina egna fick nog kladda bäst dom ville i den åldern…hahaha

  Kram

  Svara
 2. Jessica säger:

  Vad skönt att det går så bra! Jag kommet tycka det är jättejobbigt när axel ska börja på förskolan och då har jag ändå haft många inskolningar då jag jobbar som fsklärare. Men det är något alldeles speciellt när det är ens egna barn som man ska lämna ifrån sig!

  Svara
 3. Fiffi säger:

  Vad härligt att inskolningen går bra! Det där med förändringar är oliver jättekänslig för oxå, det blir nog lätt så.
  Hoppas att du/ni har haft en toppendag och att kvällen blir lika fin. Kram!

  Svara
 4. Carita säger:

  läste att stora killen börjat på dagis. Spännande va!? Har ni fått nått i närheten?
  estelle har snart gått i månad. Tack o lov slapp jag inskolningen. Hade nog inte fixat d…Kram/Carita

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.