Sanningen om mitt mående

En fin vän till mig skrev att det ser ut som att jag haft en bra jul trots allt. Och det har varit så himla mysigt och man glömmer allt det jobbiga. Mina barn och deras glädje gör att jag stannar upp i stunden.

Men till sanningen hör att när jag jobbar kan jag inte äta. Jag lever på kaffe om dagarna och när jag kommer hem så kan jag faktiskt äta middag för då äter jag med barnen och vi har (oftast) en mysig stund där vi kan dela med våra tankar om vad vi gjort om dagarna. Jag brukar börja berätta om min dag, sen är det Isaks tur och sen Elias. När någon pratar får ingen annan prata.

Så jag överlever dagen och njuter på kvällen med barnen. Men nu har det ju varit jul och då kan man glömma bort allt som är jobbigt. Man kan inte gå omkring och må dåligt dygnet runt för det är ingen som mår bra av det. Jag har också lärt mig hantera det jobbiga när jag är med barnen. Att då bara fokusera på de osv.

Men på dagarna så kan jag inte hjälpa att jag inte mår så bra. Tankarna snurrar men oftast har jag att göra så då flyter allt på. Jag inser nu att jag nog är en grubblare ändå. Svårt att låta bli. Men jag försöker tänka positivt för det kommer bli bra till slut.

IMG_7779

Mina gullungar i sina nya julklappar! (mössa, vantar och halsduk). Elias fick även en Batman mössa men har hellre sin Olof-mössa. <3

Och ja nästa år ska jag ta nya tag igen och komma igång med träningen för man mår ju faktiskt bäst av det men just nu vill jag endast vara med mina barn när jag har ledig tid. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up