Vår julafton 2015

julafton 00

Varje år sen vi fick barn har vi firat julafton hemma hos oss men i år firade vi hos morfar Benny i hans och hans tjejs hus. Det var så mysigt och kändes liksom som en julafton i en film. Dock blev barnen så trötta så gröt och fika fick vi ta hemma dagen efter.
Det som var lite kul var att där var några veganer i deras familj så det blev en blandning av klassisk julmat och vegansk julmat.

julafton 00

Barnen var förväntansfulla men väääldigt sugna på att öppna paket. Ja ni vet den där eviga väntan på paket och så ska man ju äta innan. Men vi förklarade bara att vi måste vänta på tomten och han har ju många barn han ska besöka.

julafton 03

julafton 04

julafton 05

JultomtenOch visst kom tomten! När barnen hörde att tomten var på väg så sprang de ivrigt till fönstret för att titta och visst smög tomten omkring i trädgården. Barnen blev så glada och oj vad många frågor tomten fick av Isak. Han undrade bla vilken färg som tomtenissarna hade. Ja man får ju passa på att ställa frågor när man väl träffar tomten ha ha.

Först fick Elias lämna nappen till tomten. Sen fick tomten sätta sig och vila och dela ut paket.

Julafton 07

Julafton 08

Barnen hade så stora ögon när de fick sina första paket. Asså det är så underbart att se den glädjen!

Julafton 09

Vet inte vem som är mer skrämmande, Chewbacca eller morfar Benny ha ha.

Julafton 10

Det blev pyssel och lek och barnen längtade efter att komma hem och leka med alla grejer. Så på juldagen var det full rulle med lek. Isak kan sitta hur länge som med sitt lego och Elias älskar sin bilbana. En hel del pusselbyggande har det också blivit! Jag tycker till och med att det är roligt med alla nya grejer som barnen fått. Jag tycker det är minst lika kul.

Idag jobbar jag och saknar redan barnen massor. Det blir ju så intensivt vid dessa helger och man träffar varandra så mycket så när man plötsligt ska jobba och barnen ska på dagis så känns det inte jättekul. Men nu är det bara dagis imorgon och sen är det långledigt igen för barnen. Mysigt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up