Vikten av en familj!

image

Hoppas ni haft en trevlig Alla hjärtans dag! Vi själv köpte en hjärtformad tårta men det var mest en slump då jag var och handla och hade världens ursäkt att köpa en hjärtformad prinsesstårta.

image

Nä jag och M bryter från mängden med allt gulligull. Man ser hur det blomstrar kärlek och visst fine det är fint. Jag gillar ju det här positiva som man kan få fram. Men däremot så gillar jag inte hur det kan se ut för vissa när du kan påverka hur du låtsas att ditt liv ser ut. Vissa får det ju att se ut som att dom har så jäkla bra liv. Men förlåt tillåt mig att spy. Vi gör saker ibland på såna dagar och ibland inte. Vi tar det lite som det kommer och kör gulligull alla övriga dagar. Fyllt med redan mycket kärlek och värme. Jag har lärt mig uppskatta så jäkla mycket annat. Innan kunde jag bli helt knäckt om jag inte fick den där rosen för jag hade sån förväntan inom mig att få något. Sån vill inte jag vara.

image

Vikten av en familj! Det blir tydligare år för år om vikten av en familj. Att hålla sig friska och umges av nära man älskar och mår bra av att omges av. Det är då det starkaste och viktigast i livet! Jag behöver inget annat och det är ju mitt godis för mig. Fan nu kom jag på hur jag skulle banta! 😉

0 svar på “Vikten av en familj!

 1. Christina Frisberg säger:

  Ja i år har det väl ändå gått inflation i alla <3 dag hysteri!!! det är rosor och rosa hjärttårtor och fan o hans moster vart man än går, inte för att jag inte gillar att få blommor och att äta tårtor, för det gör jag, men min " Eldiga/romantiska Spanjor" till man hör inte till "schablon spanjoren" han är den mest oromatiska person jag känner, han älskar mig och han är givmild och snäll, men att ha i tanken att köpa fina blommor eller smycken eller skriva en kärleksfull dikt eller nått finns inte i hans hjärna och det har inte gått att trycka in där på de 34 år vi varit ett par heller, ja då är det ju bara att ge upp helt enkelt, jag själv är rätt romantiskt lagd, och har blivit ganska ledsen när han inte uppvaktat mig med sådana saker, jag har skällt ut honom på våran brölloppsdag när jag gått och väntat och väntat på ett litet smycke eller blommor eller kanske ett litet gelehjärta, men icke, då har det hänt att jag "ballat ur" och gapat att han kan dra till ett ställe som är jääääävligt varmt och sprungit in på kammarn och dragit igen dörren så tavlorna skakat på väggarna, och när han förstått att jag blivit ledsen och känner mig oälskad så har han sprungit och köpt en liten weekend eller en vistelse på spa eller nått, då har jag ju skämts som en hund, och känt mig urlarvig, men som sagt man är olika och nu så bryr jag mig inte så mycket längre, igår frågade han i affären när han såg att jag tittade på blommorna, "vill du ha nån blomma?" men jag sa att det är onödigt vi har ju så mycket tulpaner kvar sedan du fyllde år, så jag börjar ju bli som honom, hihihi Jag har helt enkelt gett upp!!!!
  KRAMEN <3

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja men så är det väl lite här med. Jag gav upp till slut och såg det hela från ett annat perspektiv. 🙂

   KRAMEN!! <3

   Svara
 2. Pixie säger:

  Vill bara säga att ditt inlägg var precis vad som behövdes denna morgon <3

  Svara
 3. Sofie - Livet på landet med två små säger:

  Håller helt med dig där.
  Behöver ingen speciell dag med massa presenter och godis och annat.
  Det blir så påtvingat på ngt sätt att man måste köpa en massa saker just denna dag.
  Att mannen/kvinnan måste fixa världens överraskning eller stora grej just för att det är alla hjärtans dag.
  Den dagen kan man fira alla andra 365 dagarna på året. Måste ju inte vara just på den dag som affärerna bestämt 🙂
  Små guldkorn i vardagen tycker jag är finare och lyckan att jag har en liten familj att älska och älskas av!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up